‘Je kunt rond eetgedrag al veel bereiken door niet met het vingertje te wijzen’

Machiel Reinders
Lennert Hogenes

'Gezonde voeding is tegenwoordig bij elk bedrijf wel een topic’

Vermaat weet als huiscateraar van MECC Maastricht en met een sterk portfolio in leisure- en travel-locaties wat komt kijken bij het cateren van een congrescentrum en in te spelen op zowel huidige trends als voor te sorteren op verwachtte eisen en wensen. Onze studenten doen dan ook graag aan brainpicking op locatie.

Congressen, Beurzen | 8-7-2024

Peter Scholte - Chefkok Koninklijke Jaarbeurs

‘De mens geeft toegevoegde waarde aan het eten, een robot kan dat niet’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Peter Scholte, chef-kok van Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. 

| 1-7-2024

Luc Kusters deelt zijn visie in Bolenius

‘Alles is te verwaarden en op te eten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in het kader van de catering voor het congrescentrum van de toekomst in gesprek met chefkok Luc Kusters, eigenaar van trendsettend duurzaam Dutch Cuisine restaurant Bolenius.

| 24-6-2024

Joris Levens

‘Venue van de toekomst kan samenwerken met kleine foodproducenten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week CEO Joris Levens van Levens-Middleby, gespecialiseerd in grootkeukenapparatuur. 

Congressen | 17-6-2024

Kimberley van der Heijden

‘Je kunt mensen niet dwingen geen vlees meer te eten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Kimberley van der Heijden, gedragswetenschapper en docent en researcher consumentenpsychologie aan de Hotel Management School in Maastricht. 

Congressen | 10-6-2024

Danny Han - lector Future of Food Hotel Management School Maastricht

'Doelgericht eten zal meer ingeburgerd raken'

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Dr. Danny Han, lector 'Future of Food' aan de Hotel Management School over de toekomst van voeding en de technologische ontwikkelingen die daarbij een rol spelen. 

| 3-6-2024

Nard Clabbers - NCNC Nutrition Consultancy

'Je kunt een foto maken van een menukaart en dat deel wat bij je past wordt groen'

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Nard Clabbers, consultant in gepersonaliseerde voeding bij NCNC Nutrition Consultancy. Wat is de toekomst van gepersonaliseerde voeding en hoe is dit toe te passen in de ‘venue van 2040’?

| 27-5-2024

Wouter Staal

‘We gaan naar een venue die zelf groenten kweekt’

Wouter Staal is oprichter van Yoghurt Barn en klimaatstrateeg. Hij staat veel als spreker op congressen over klimaatverandering. Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Zij spreken Staal over hoe duurzaamheid toegepast kan worden in de ‘venue van 2040’.

| 20-5-2024