Over ons

Publique is een journalistiek platform voor professionals die livecommunicatie inzetten om hun bedrijfs- en organisatiedoelen te bereiken en zij die dit creëren en faciliteren.

Livecommunicatie is de resultante van een complex ecosysteem aan initiators, organisers, creatives en facilitators. Publique nestelt zich midden in dit dynamische werkveld als dé informatiebron voor professionals die hun blik willen verruimen om het optimale rendement te halen uit live persoonlijk contact. Via onze channels vind je de verdieping van de thema's die er toe doen in de livecommunicatieketen.

De unieke kracht van persoonlijke ontmoetingen

In een tijdperk van verregaande digitalisering en opkomende virtualisatie blijft de unieke kracht van persoonlijke ontmoetingen overeind. De drang om anderen te ontmoeten op company events, festivals, vergaderingen, incentivereizen, beurzen, congressen of welke andere georganiseerde vorm van live interactie dan ook, is groter dan ooit tevoren.

Een drijvende factor in de economie

Livecommunicatie is een vitale kracht in onze maatschappij en een drijvende factor in de economie. Daarnaast hebben bijeenkomsten en evenementen ook een wezenlijke maatschappelijke impact.

Livecommunicatie speelt een vitale rol in de evolutie van de Nederlandse kenniseconomie. Via meetings, workshops, seminars, beurzen en congressen verspreiden kennis, ideeën en innovaties zich in hoog tempo. Deze bijeenkomsten vormen de perfecte arena voor het ontstaan van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Stimuleren van sociale verbondenheid

Daarnaast stimuleren festivals, personeelsuitjes, teambuilding activiteiten, relatie-evenementen, bedrijfsfeesten en sportevenementen de sociale verbondenheid. Ze bieden mensen de kans om stoom af te blazen en fungeren tegelijkertijd als een eindeloze bron van inspiratie.

Eén sterk multimediaal platform

In onze visie is de livecommunicatieketen gebaat bij één sterk multimediaal platform dat alle disciplines met elkaar verbindt, zorgt voor optimale kennisdeling en analyseert welke kansen en uitdagingen voortkomen uit algemeen maatschappelijke ontwikkelingen. 

 

 

Publique is een uitgave van

Zynchrone Media

Kuiperbergweg 50
1101 AG Amsterdam
020 567 38 08

 

Hoofdredacteur

Edwin Nunnink
edwin@zynchrone.com

Director of Sales

Marcel den Hoed
marcel@zynchrone.com