Bedrijvengids


Logo for partner ID 32

MWEE BEELD LICHT GELUID

Audiovisuele dienstverlening

Bleiswijk

MWEE BEELD LICHT GELUID Een presentatie, voordracht of optreden is een belangrijk moment waarop niks mis mag gaan. Door de vakmensen van MWee in te schakelen weet u zeker dat de door u gehuurde beeld-, licht- en geluidsapparatuur zonder haperen functioneert en dat iedereen alles goed kan zien en horen. Onze technici nemen alle zorgen uit handen en garanderen een vlekkeloos verloop van uw presentatie. Kortom, do it the right way, do it the MWee! Referenties: Nationale ombudsman, Ministerie Infra. & Milieu, Ahold, COA, Le Strasbourg, Emolife, The VideoMatic, Open Circles Academy, CDA, Zuidpark, Makro, HUMANITAS, Event Company, Parnassia, gemeente Rijswijk

Geen afbeelding

TAO RENTAL

Audiovisuele dienstverlening

Leerdam

TAO RENTAL VERHUURSPECIALIST VOOR BEURZEN EN CONGRESSEN Wij zijn uw verhuurspecialist voor de “Meetings Industry”. Wij leveren een totaalpakket op het gebied van innovatieve lichtproducten en alles wat u nodig heeft op het gebied van truss, AV, rigging en stroomvoorziening. Onze medewerkers zijn bijzonder oplossingsgericht en kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden voor uw project of zelfs de hele technische uitwerking van uw beurs, stand of evenement uit handen nemen. Wij werken met u samen om uw idee te realiseren!

Logo for partner ID 28

SINE TECHNICAL EVENTS

Audiovisuele dienstverlening

Utrecht

SINE TECHNICAL EVENTS Sine Technical Events is uw audiovisuele totaalleverancier op het gebied van congressen en evenementen, waarbij totaalconcepten van idee tot uitvoering professioneel worden ontworpen en geregisseerd. Sine Technical Events staat garant voor de beste audiovisuele oplossing met een doelgericht resultaat en maakt van uw grote of kleine evenement een TOP event! Referenties: Voor referenties verwijzen wij u graag naar onze website

Logo for partner ID 29

AV BROTHERS

Audiovisuele dienstverlening

Amersfoort

AV BROTHERS AV Brothers is een full service AV bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in zakelijke evenementen. De drijvende krachten achter AV Brothers hebben een unieke mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening. Het creatieve plan bedenken wij samen met u. Wij verzorgen vervolgens alles van content creatie t/m de technische invulling. Omdat alles onder 1 dak is georganiseerd heeft u met 1 contact het beste van 2 werelden! Referenties: Flint theater, evenementen & congressen, Regardz, GlaxoSmithKline, Coca Cola, PON, RIVM, UMC, Gaastra, The North Face, Innovation Day, Caterpillar, VVD.

Logo for partner ID 30

JACOT AUDIOVISUEEL

Audiovisuele dienstverlening

Nieuw Vennep

JACOT AUDIOVISUEEL Met ruim 75 jaar ervaring heeft Jacot Audiovisueel voor elke AV behoefte een op maat gesneden oplossing. Een duidelijk inzicht in de diverse markten en de daarin bestaande behoeften resulteren in een onafhankelijke en sterke positie in de AV markt. Daardoor kan Jacot ten gunste van de klant kiezen uit een breed scala van leveranciers en producten. Deze positie en ervaring maken de combinatie tussen kennis, kwaliteit en een concurrerende prijs mogelijk. Hierin onderscheidt Jacot zich duidelijk. Referenties: Internationale organisaties, lokale en landelijke overheden.

Logo for partner ID 36

PRESTOP

Audiovisuele dienstverlening

Son

PRESTOP PresTop is met ruim 25 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in ontwikkeling, productie en verkoop van interactieve producten en oplossingen. Onder onze productportefeuille vallen o.a. informatiezuilen, touchtafels, touchscreens, giant tablets, videowalls, buitenzuilen, bestelzuilen, webshopkiosks, industriezuilen, touchskins, touch overlays en raamtouch oplossingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor custom producten en multi-touch software. PresTop Rental is de specialist voor interactieve beleving, traffic en omzet. Referenties: Heineken, ISE, InfoComm, Royal Canin, Keukenhof, BNN, VVV Zeeland, Schneider Electric, Sectra, Vumc, Nutricia, Arendshof, Droogdok, Addcomm, Dr. Jekill & Mr. Hyde, ViewSonic, Gemeente Den Bosch

Logo for partner ID 35

ACS AUDIOVISUAL SOLUTIONS

Audiovisuele dienstverlening

Amsterdam

ACS AUDIOVISUAL SOLUTIONS ACS ontzorgt! ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige tijdelijke audiovisuele oplossingen voor hotels, vergader- en congrescentra, bedrijven, beurzen en evenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten te ondersteunen op iedere schaalgrootte en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Ook kunnen wij slimme IT-diensten toevoegen aan onze oplossingen, middels ons IT-merk Eventresult. Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende audiovisuele partner in zowel binnen- als buitenland. ACS is het AV bedrijf wat u professionaliteit, kwaliteit, service en ervaring garandeert. De wensen en eisen van de klant staan hierin centraal; onze missie om u volledig te ontzorgen! Nationale partnerships Partnerships zijn voor ons van groot belang; wij geloven in een solide, gelijkwaardige samenwerking, wat in onze ogen de grootste kans op succes garandeert. Nationaal heeft ACS over de jaren heen haar sporen verdiend binnen de hotelbranche en werkt zij samen met verschillende high end hotels in de Randstad. Voor veel hotels in deze categorie werken wij al jaren als vaste leverancier en zijn in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wensen en eisen van de hotel- en vergaderbranche. In het Radisson Ven Hotel en het Hotel Okura Amsterdam zitten we zelfs in-house gevestigd. Hetzelfde geldt voor het RAI Amsterdam congrescentrum. Oplossing op maat ACS faciliteert totaaloplossingen op maat, van grootschalig tot klein en van eenvoudig tot uitdagend. We beloven u snel en flexibel te zijn en oplossingen te leveren met een hoogwaardige service. Dus zoekt u een audiovisuele partner die u volledig kan ontzorgen, neem dan gerust contact op. Wij inventariseren en bespreken graag uw wensen en verwachtingen!

Logo for partner ID 31

BAZELMANS AV

Audiovisuele dienstverlening

Veldhoven

BAZELMANS AVR Bij Bazelmans AV willen we jouw verwachtingen overtreffen. Dat doen we door het leveren van state-of-the-art oplossingen voor licht, beeld en geluid. Zowel door verhuur als verkoop. Bazelmans garandeert jou de ultieme beleving…telkens weer. Referenties: DAF trucks, Volvo Ocean Race, NH hotels, ASML, VDL, div. Rabobanken.

Logo for partner ID 34

ALL VIDEO

Audiovisuele dienstverlening

's-Hertogenbosch

ALL VIDEO LED, LCD en Plasmaschermen van 19€ tot 42€ – 50€ – 55€ – 65€ – 72€ – 82€ en groter, ook WALL 2×2 3×3 etc. Beamers van 3000 – 10.000 ansilumens, Audiosets,  interactive presentatiesystemen, Installatie, service, transport en demontage. Afhalen en zelf installatie ook mogelijk in overleg. Tegen een nette prijs. Ook verkoop.

Logo for partner ID 33

HULSKAMP AUDIOVISUEEL

Audiovisuele dienstverlening

Utrecht

HULSKAMP AUDIOVISUEEL Helder communiceren met de nieuwste audiovisuele apparatuur, daar staan wij voor. Met een vastberaden focus op kwaliteit, commitment en service van gedreven en enthousiaste medewerkers. Snel kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de markt. En een dienstverlening die zich als een maatpak om de wensen van de klant sluit. Dat zijn de ‘unique selling points’ en is tevens de insteek die Hulskamp al meer dan 43 jaar aan de top houdt. Innovatief, trendsettend en vooral energiek. Hulskamp levert onderscheidende audiovisuele concepten en is uw inspiratiebron. Referenties: Microsoft, Rijksmuseum, UMC, TivoliVredenburg, Erasmus, UVA, KNVB, Arena, Min BIZ, Tweede Kamer, HP, CapGemini, Shell, NAM, DOMunder, TEDx, ANWB, Peugeot, NBC, Rabobank, NPO, van Nelle, ING, NS, RTL
Pagina 1 van 7