Jos Vranken vertrekt als algemeen directeur NBTC

Jos Vranken
EventStreet Haarlem

EventStreet uitgesteld naar 30 juni 2025

EventStreet is een jaar uitgesteld. Er waren te weinig aanmeldingen om het een knallend event te laten worden, zo laten de organisatoren weten. De nieuwe datum voor het event is nu maandag 30 juni 2025.

Company events, LiveWire | 14-6-2024

GonzaloAguilar

Gonzalo Aguilar nieuwe CEO Minor Hotels Europe & Americas

Minor Hotels, voorheen bekend als NH Hotel Group, heeft Gonzalo Aguilar per 1 januari 2025 aangesteld als de nieuwe CEO van Minor Hotels Europe & Americas. Hij volgt Ramón Aragonés op, die aan het eind van dit jaar met pensioen gaat.

LiveWire | 14-6-2024

International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Internationaal topcongres over verbeterinitiatieven in patiëntenzorg voor het eerst naar Utrecht

Het International Forum on Quality and Safety in Healthcare dat jaarlijks 3.000 bezoekers trekt komt in 2025 voor het eerst naar Utrecht.  Bezoekers van over de hele wereld komen naar Koninklijke Jaarbeurs om kennis en inspiratie op te doen over verbeterinitiatieven in de patiëntenzorg. 

Congressen, LiveWire | 14-6-2024

Marije Sant

Marije Sant nieuwe accountmanager bij Congress by design

Marije Sant is sinds 1 juni de nieuwe accountmanager van Congress by design. In deze rol richt ze zich volledig op het onderhouden en opbouwen van bestaande en nieuwe klantrelaties. Ook is ze als accountmanager hét gezicht van Cbd als duurzame PCO in de medische en wetenschappelijke sector, die zich onderscheidt door een unieke ‘by design’ aanpak van congressen.

LiveWire | 13-6-2024

Ruby-Hotel-Amsterdam

Ruby Hotels breidt uit met hotel in Rotterdam

Ruby Hotels komt met een tweede project in Nederland na een vestiging in Amsterdam. In de Glashavenwijk in Rotterdam moet een hotel komen met circa 225 kamers.  Het is een samenwerking met Europese hotelontwikkelaar Foruminvest.

LiveWire | 11-6-2024

IAAPA

IAAPA Expo Europe in september in RAI Amsterdam

De IAAPA Expo Europe komt in september naar Amsterdam. Van 23 tot 27 september wordt  het evenement voor pretparken, festivals en andere bedrijven in de vrijetijdsindustrie gehouden in de RAI.

LiveWire | 11-6-2024

Hotel in aanbouw

Amsterdam meest aantrekkelijk voor hotelinvesteerders, maar Utrecht zit op de hielen

Amsterdam is in 2024 de meest aantrekkelijke stad voor hotelinvesteringen. Dit blijkt uit de Dutch Hotel City Index, die tijdens de Provada 2024 wordt gepresenteerd door Horwath HTL en ABN AMRO. 

Congressen, LiveWire | 11-6-2024

Toverland Flaming Feather tafelen

Toverland en Hoenderdaell scoren de hoogste NPS

Er zijn grote verschillen tussen de klanttevredenheid van de grootste attractieparken, dierentuinen en aquaria van Nederland. Toverland en Hoenderdaell scoren de hoogste NPS. SEA LIFE en Dolfinarium de laagste. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Attractieparken en Dierentuinen, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 6.000 Nederlanders.

LiveWire, Live Industry Dashboard | 10-6-2024