Duitse beurzenbranche kijkt optimistisch vooruit

Philip Harting - voorzitter AUMA
RAI Amsterdam beurzencomplex

RAI zoekt nieuwe investeerders voor modernisering beurscomplex

RAI Amsterdam zoekt extern kapitaal om haar complex te moderniseren. Het bedrijf wil vergroenen extra functies toevoegen met kantoren, horeca en studentenwoningen. De hiervoor benodigde investeringen worden geraamd op 500 miljoen euro.

Beurzen, Congressen | 3-6-2024

Autosalon Brussel in 2023

Autosalon Brussel weer terug op de kalender

Het Automobielsalon van Brussel, ook bekend als de Brussels Motor Show, keert na een jaar afwezigheid in 2025 terug op de kalender van grote Belgische evenementen.

Beurzen | 31-5-2024

Partner content

Een beursdeelname is chefsache

Beursstands worden steeds eenvormiger, constateert Erik van Hal, directeur van standbouwbedrijf Dutch Expo 360. Met name de steeds meer dominante bouwwijze met aluminiumprofielen en ingespannen doeken zorgt voor een eenvormige uitstraling op de beursvloer, stelt Van Hal. Maar ook aan klantzijde gaat het vaak verkeerd. “Dan zijn niet de beslissers bepalend voor hoe de stand eruit komt te zien. Marcom is ondergeschikt.”

| 4-12-2023
Erik van Hal - Dutch Expo 360
Kapitaalinjectie Easyfairs

Easyfairs krijgt kapitaalinjectie van twee investeringsmaatschappijen

Easyfairs heeft een strategische investering binnengehaald van de investeringsmaatschappijen Cobepa en Inflexion. De transactie moet het in Brussel gevestigde internationale beurzenbedrijf in staat stellen een snellere organische groei te realiseren door de lancering van nieuwe evenementen, het geoklonen van bestaande evenementen en het realiseren van verdere strategische fusies en overnames. 

Beurzen | 31-5-2024

Future Facade 2025

Future Facade: nieuw Europees vakevent voor de gevelindustrie in Koninklijke Jaarbeurs

In het voorjaar van 2025 vindt in Koninklijke Jaarbeurs een nieuw tweejaarlijks vakevent voor de Europese gevelindustrie plaats: Future Facade. Om tot een circulaire gevelindustrie te komen is internationaal kennisdelen en samenwerken noodzakelijk. Voor Jaarbeurs de reden om, naast haar vakbeurzen BouwBeurs, VSK en DigiBouw, in samenwerking met het European Facade Network, TU Delft en TU Darmstadt dit nieuwe evenement te introduceren. 

Beurzen, LiveWire | 30-5-2024

InterClassics Maastricht beursvloer

Bezoekers krijgen regie over 30e editie InterClassics Maastricht

Oldtimerbeurs InterClassics Maastricht viert haar 30 jarig jubileum en stelt de bezoeker centraal. Het publiek bepaalt middels twee stemmomenten welke auto’s worden gepresenteerd op de expositie ’30 jaar InterClassics Maastricht’ die van 16 t/m 19 januari 2025 in MECC Maastricht plaatsvindt. De mooiste bezoekersverhalen worden gedeeld bij de auto’s en de meest gekozen auto wordt de nieuwe postercar.

Beurzen, LiveWire | 27-5-2024

Susanne_Blaas

Marketing & communications manager Susanne Blaas vertrekt bij Rotterdam Ahoy

Marketing & communications manager Susanne Blaas vertrekt na ruim 17 jaar bij Rotterdam Ahoy. In juni begint ze bij de gemeente Breda als communicatieadviseur energietransitie.

Beurzen, Congressen, LiveWire | 17-5-2024

excel-londen

ExCeL London gaat samenwerking aan met Foodsteps voor CO2-neutrale maaltijden

Confentiecentrum ExCeL London gaat met vaste cateringpartner Levy UK + Ireland een samenwerking aan met Foodsteps, dat kennis over voeding en klimaatwetenschap combineert. ExCeL wil de CO2-uitstoot verminderen in de miljoenen gerechten die het team van chef-koks elk jaar bereidt en serveert. 

Beurzen, Congressen, Food&Business | 10-5-2024

NK Koffie tijdens vakbeurs Horecava

NK Koffie de komende drie jaar zeker op Horecava

Na het succes van voorgaande edities bundelen de Specialty Coffee Association (SCA Nederland) en Horecava opnieuw hun krachten voor de komende drie jaar om de nationale koffie kampioenschappen te organiseren tijdens Horecava. Deze meerjarige samenwerking heeft als voornaamste doel om de specialty koffiecultuur naar een hoger niveau te tillen, de kwaliteit van koffie binnen de hospitality branche te verhogen en de koffie-industrie te laten floreren.

LiveWire, Beurzen | 6-5-2024

Partner content

De Easystand van AAA Display

Easy Does It!

Wil je als ondernemer vaker op een beurs staan? Voor een betaalbare prijs? En wil je flexibel blijven in de grootte en uitstraling van je stand? Dan is een modulaire beurstand die je zelf kunt opbouwen de ideale oplossing. 

| 4-12-2023
Beurslocatie Midden Nederland Hallen

Midden Nederland Hallen: dé ideale ruimte voor jouw beurs!

Een beurs organiseren? Ontdek de Midden Nederland Hallen: één van de meest duurzame en centrale locaties van Nederland. Met ruimte voor 250 stands en ontvangst tot 5.000 bezoekers is dit dé ideale beurslocatie. Standhouders beschikken over moderne technische faciliteiten en door de verzorgde catering komen bezoekers niets tekort.

| 7-11-2023