RX biedt Colleqt QR-technologie waarmee exposanten leads kunnen genereren

RX Colleqt
Easyfairs-sustainability-report

Easyfairs publiceert eerste duurzaamheidsjaarverslag

Easyfairs heeft zijn eerste duurzaamheidsjaarverslag Act for the Future gepubliceerd. Daaruit blijkt ondermeer dat het eventbedrijf zijn CO2-voetafdruk sinds 2019 met een derde heeft verminderd. 

Congressen, Beurzen, Festivals | 19-6-2024

Alison Willis_david_plas_

Alison Willis CEO Easyfairs UK & Global

Easyfairs heeft Alison Willis benoemd als CEO van de regio UK & Global. Daaronder valt ook Nederland. Haar voorganger Matt Benyon richt zich nu uitsluitend op zijn werkt voor de hele Easyfairs Group. Dat deed hij al sinds september 2022 naast zijn regionale verantwoordelijkheden.

LiveWire, Beurzen, Congressen | 18-6-2024

Partner content

WHO congres schittert in Beatrix Theater van Jaarbeurs

Utrecht: Heart of Health. Dé regio waar we samenwerken aan een gezondere, duurzame toekomst. Dat is ook wereldwijd niet onopgemerkt gebleven, want afgelopen november was Utrecht de gastheer van het internationale European Healthy Cities Network Conference. 

| 1-5-2024
WHO congres 2023 in Koninklijke Jaarbeurs
Joris Levens

‘Venue van de toekomst kan samenwerken met kleine foodproducenten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week CEO Joris Levens van Levens-Middleby, gespecialiseerd in grootkeukenapparatuur. 

Congressen | 17-6-2024

Self-service-bar

The O2 krijgt zelfbedieningsbars

The O2 krijgt zelfbedieningsbars met de 'Just Walk Out'-technologie van Amazon om de gastervaring in deze Londense arena te verbeteren.

Festivals, Congressen | 17-6-2024

International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Internationaal topcongres over verbeterinitiatieven in patiëntenzorg voor het eerst naar Utrecht

Het International Forum on Quality and Safety in Healthcare dat jaarlijks 3.000 bezoekers trekt komt in 2025 voor het eerst naar Utrecht.  Bezoekers van over de hele wereld komen naar Koninklijke Jaarbeurs om kennis en inspiratie op te doen over verbeterinitiatieven in de patiëntenzorg. 

Congressen, LiveWire | 14-6-2024

Hotel in aanbouw

Amsterdam meest aantrekkelijk voor hotelinvesteerders, maar Utrecht zit op de hielen

Amsterdam is in 2024 de meest aantrekkelijke stad voor hotelinvesteringen. Dit blijkt uit de Dutch Hotel City Index, die tijdens de Provada 2024 wordt gepresenteerd door Horwath HTL en ABN AMRO. 

Congressen, LiveWire | 11-6-2024

Kimberley van der Heijden

‘Je kunt mensen niet dwingen geen vlees meer te eten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Kimberley van der Heijden, gedragswetenschapper en docent en researcher consumentenpsychologie aan de Hotel Management School in Maastricht. 

Congressen | 10-6-2024

RAI Amsterdam beurzencomplex

RAI zoekt nieuwe investeerders voor modernisering beurscomplex

RAI Amsterdam zoekt extern kapitaal om haar complex te moderniseren. Het bedrijf wil vergroenen extra functies toevoegen met kantoren, horeca en studentenwoningen. De hiervoor benodigde investeringen worden geraamd op 500 miljoen euro.

Beurzen, Congressen | 3-6-2024

Partner content

De Werelt

Jouw volgende (meerdaagse) bijeenkomst in het groen?

Een beurs, congres, symposium of heidag organiseren? Ontdek De Werelt: de groenste A-locatie van Nederland! Met 15 zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre én de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk bij De Werelt. Je ontvangt hier moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. En dat op letterlijk de meest centrale locatie van Nederland.

| 13-3-2024
Tips voor een duurzaam evenement

7 tips voor het organiseren van een duurzaam evenement

Wil jij als eventorganisator jouw evenement op een duurzame manier neerzetten? Goed idee, want duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker. Steeds meer mensen kiezen dan ook bewust voor een evenementenlocatie die klimaatbewust bezig is. Maar hoe kies je die? Wat zijn de voordelen ervan? En hoe pak je het organiseren van een groen evenement het beste aan? 

| 5-2-2024