Heineken hijst de zeilen voor SAIL 2025

Mitra van Raalten en Els Dijkhuizen
Nass

Superstruct Entertainment komt waarschijnlijk te koop

Een van 's werelds grootste festivalpromotors, Superstruct Entertainment, wordt naar verluidt binnen enkele weken te koop aangeboden door zijn Amerikaanse eigenaar, het private equity-fonds Providence Equity Partners.

Festivals | 15-4-2024

International Music Summit

Eventix en International Music Summit kondigen driejarige partnership aan

Eventix, een innovatieve ticketing provider uit Nederland, is verheugd een driejarige partnership aan te kondigen met de International Music Summit (IMS), een snelgroeiende elektronische muziekconferentie in Spanje. Met deze exclusieve samenwerking versterkt Eventix zijn positie in de Spaanse markt.

LiveWire, Festivals | 12-4-2024

Tilburg Evenementenstad van het Jaar 2024

Tilburg, Big Rivers Dordrecht en Utrecht Pride winnaars Nationale Evenementenprijzen

De winnaars van de Nationale Evenementenprijzen 2024 zijn op 8 april bekend gemaakt in Valkenburg aan de Geul . In de categorie Evenementenstad van het jaar is Tilburg tot winnaar uitgeroepen. In de categorie Beste Publieksevenement is Big Rivers er met de hoofdprijs vandoor gegaan. De allereerste Event Impact Award gaat naar Utrecht Pride.  

LiveWire, Festivals | 8-4-2024

Janny van der Heijden en Harald de Boer

Janny van der Heijden nieuwe ambassadeur Open Monumentendag

Janny van der Heijden is vanaf 2024 de nieuwe ambassadeur van de VriendenLoterij Open Monumentendag. Hiermee is zij de opvolger van Pieter van Vollenhoven, die na 34 jaar het stokje overdraagt. Erfgoed-liefhebber én culinaire alleskunner Janny is verheugd om zich te mogen verbinden aan het grootste culturele evenement van Nederland.

Festivals, LiveWire | 8-4-2024

Best Kept Secret website

Best Kept Secret richt zich met speciale ticketprijs op de jonge generatie

Best Kept Secret richt zich op een jong publiek voor de tiende editie deze zomer. Dit jaar introduceert promotor Friendly Fire speciale tickets voor mensen tot 21 jaar oud met 30 procent korting. De ticketprijs voor iedereen geboren na 7 juni 2002 bedraagt 199 euro. De korting wordt aangeboden om de stijgende kosten van levensonderhoud te compenseren. 

 

Festivals | 5-4-2024

CTS Eventim homepage

CTS Eventim sluit verkoopoptieovereenkomst met Vivendi

CTS Eventim, een toonaangevende internationale aanbieder van ticketdiensten en live-entertainment, en Vivendi, een wereldleider op het gebied van cultuur, entertainment, media en communicatie, hebben een verkoopoptieovereenkomst getekend op de verkoop van Vivendi's festival- en internationale ticketingactiviteiten. De transactie moet in de komende maanden worden afgerond, na overleg met de betrokken personeelsvertegenwoordigingen.

LiveWire, Festivals | 3-4-2024

Paaspop Blond

Brand introduceert een limited edition bier: Paaspop Blond

Speciaal voor Paaspop, dat plaatsvindt tussen 29 en 31 maart, introduceert Brand een limited edition bier: Paaspop Blond. Een ongefilterd, blond speciaalbier met een licht fruitige smaak en een hint van banaan. Het bier is gebrouwen in samenwerking met Paaspop en Sligro.

LiveWire, Festivals | 28-3-2024

Glastonbury Festival

Glastonbury Festival genereert 168 miljoen pond voor Britse bedrijven

Uit een economisch rapport over het Glastonbury Festival blijkt dat het evenement in 2023 ongeveer 168 miljoen Britse pond (195 miljoen euro) aan inkomsten genereerde voor Britse bedrijven, waaronder 32 miljoen pond (37 miljoen euro) voor lokale bedrijven in Somerset.

Live Industry Dashboard, Festivals | 25-3-2024