EventStreet uitgesteld naar 30 juni 2025

EventStreet Haarlem
EventStreet Haarlem

EventStreet is terug!

Na een zeer succesvolle editie in 2018, vindt eindelijk op 8 juli 2024 de tweede editie plaats van EventStreet. Dit event is een samenwerkingsverband tussen EventSummit en Haarlem Marketing. Van 16.30 uur tot 22.00 uur is op deze mooie zomeravond de historische binnenstad van Haarlem de ontmoetingsplek voor eventprofessionals.

LiveWire, Company events | 4-6-2024

Winnaars Gouden Giraffe 2024

Team Rockstars IT grote winnaar Gouden Giraffe Event Awards 2024

Team Rockstars IT met het Rockstars Valley – Where Culture meets Tech event was woensdag 29 mei in NBC Congrescentrum de grote winnaar van de Gouden Giraffe Event Awards 2024. Het bedrijf met 600 software developers en data engineers won aan de hand van haar bureau KAAT&CO de awards voor beste interne en teambuildings event en ging er met de Publieksprijs vandoor. 

Company events, LiveWire | 31-5-2024

Partner content

Ontdek Bureau Barzaken

Al meer dan een decennium staan Twan en Floriaan achter de bar en draaien ze mee in de evenementenbranche. Met die ervaring en energie hebben ze Bureau Barzaken opgericht: een full-service barcateraar.

| 5-4-2024
Barzaken
Project Playground 2023

Vijf Eventex Awards voor Project Playground

Project Playground team heeft vijf Eventex Awards gewonnen. Op 29 augustus 2023 organiseerde Boozed experience creators samen met haar partners een non-profit event om de eventbranche te inspireren en aandacht te vragen voor drie belangrijke thema’s: diversiteit & inclusiviteit, duurzaamheid en technologie & innovatie. Dit concept viel in de smaak bij de internationale vakjury van de Eventex Awards.

Company events, LiveWire | 13-5-2024

Nieuwe congreszaal Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort partner van Event Park Amsterdam

Circuit Zandvoort, de thuishaven van de Formula 1 Heineken, is partner geworden van Convention Bureau Event Park Amsterdam. Binnenkort presenteert het circuit de nieuwe congres- en meeting faciliteiten. De nieuwe congreszalen hebben een capaciteit tot maximaal 560 personen. Daarnaast ondergaat Bernie’s Bar & Kitchen een restyling.

Congressen, Company events, LiveWire | 6-5-2024

Robin van Leeuwen - Stefan Heerholtz - Sjoerd Weikamp

Events.nl neemt EventBranche.nl over

Stefan Heerholtz van brancheplatform Events.nl heeft EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl overgenomen van Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp. "EventBranche.nl is in 13 jaar tijd een zeer gewaardeerde collega geworden", stelt Heerholtz. "EventBranche is naast een grote community met branchegenoten en opdrachtgevers, simpelweg een merk in onze branche."

LiveWire, Company events | 12-4-2024

Maayke Könemann & Marike Dragt

‘Iedere crisis zorgt weer voor een andere kijk op livecommunicatie’

Corona zorgde ongedacht voor een goede start van Corporate Event Strategy, het bedrijf dat ING-collega’s Maayke Könemann en Marike Dragt net hadden opgericht. Zoals ze ook al bij de bankencrisis hadden ervaren is een dergelijke doemperiode aanleiding voor bedrijven om hun eventstrategie onder de loep te nemen.

Company events | 3-4-2024

IDEA-voorzitter Dion Janssen

IDEA-voorzitter Dion Janssen: ‘We zijn klaar om onze leidende rol nog meer te pakken’

Live Communicatie staat op een kruispunt, zegt Dion Janssen. De nieuwe voorzitter van branchevereniging IDEA ziet bij zijn aantreden een bloeiende sector in een snel veranderende wereld. ‘Op die veranderingen moeten we krachtig anticiperen.’ Dat doet IDEA met een nieuwe strategie, waarbij de focus ligt op expert leadership.

LiveWire, Company events | 3-4-2024

Petra Vunderink

‘Mensen komen vooral naar je event als er al een relatie is’

Met Exact Live als paradepaardje en een groot en gevarieerd portfolio aan andere evenementen is het duidelijk dat livecommunicatie een belangrijk medium is voor de softwareontwikkelaar in Delft. Toch is het nu hoog tijd om keuzes te maken, vertelt Head of Marketing Communications Petra Vunderink.

Beurzen, Company events | 2-4-2024

Partner content

Event website design

Met deze handvatten bouw jij moeiteloos een overtuigende evenement website

Een evenement website vormt het visitekaartje van jouw evenement. Met de gloednieuwe Event Website Builder van aanmelder.nl krijg je de mogelijkheid om in een handomdraai betoverende websites voor jouw evenement te realiseren. Als kers op de taart heeft aanmelder.nl onlangs een waardevol e-book uitgebracht, gevuld met tips en inspiratie om organisatoren te begeleiden naar het creëren van meeslepende evenementenwebsites die direct in het oog springen.

| 22-3-2024
De Werelt

Jouw volgende (meerdaagse) bijeenkomst in het groen?

Een beurs, congres, symposium of heidag organiseren? Ontdek De Werelt: de groenste A-locatie van Nederland! Met 15 zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre én de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk bij De Werelt. Je ontvangt hier moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. En dat op letterlijk de meest centrale locatie van Nederland.

| 13-3-2024