Europa met de trein, een zucht of zegen?

Internationale treinen
Bezoeker in de relax zone op IBTM World 2022

IBTM lanceert podcast New in Events

New in Events is een nieuwe tweewekelijkse podcast van de internationale meetingvakbeurs IBTM. Voor aflevering één bezoeken presentatoren Mike Fletcher en Paul Cook het Europese hoofdkantoor van Cvent om te praten met de Europese marketingdirecteur van het technologiebedrijf, Felicia Asiedu.

Beurzen, Incentives | 28-2-2024

Overeenkomst

IDEA presenteert set algemene voorwaarden voor incentive activiteiten

IDEA, de vereniging van professionele evenementenbureaus, heeft een nieuwe set algemene voorwaarden beschikbaar gemaakt speciaal voor incentive-activiteiten. Bij incentive travel heb je in basis te maken met de Europese richtlijn Pakketreizen, maar die kun je door het hanteren van een zakelijke raamovereenkomst uitsluiten.

Incentives | 22-2-2024

IMEX Frankfurt beursvloer

‘Een efficiënte en plezierige ervaring van begin tot eind’

Met een wereldwijd aanbod aan exposanten, leersessies die dieper ingaan op de meest relevante kwesties van vandaag en mogelijkheden om nieuwe verbindingen op te bouwen, wordt IMEX Frankfurt 2024 een beurs met impact. “Bij het plannen van IMEX Frankfurt zijn we ook bewuster geweest. We hebben goed gekeken naar onze bezoekers, wat ze willen en waarom ze dat willen”, legt Carina Bauer, CEO van IMEX, uit. 

LiveWire, Beurzen, Congressen, Incentives | 22-2-2024

Louisa Toure

ATPI benoemt Louisa Toure tot de eerste Sustainability Officer van het bedrijf

ATPI heeft Louisa Toure tot de eerste Sustainability Officer van het bedrijf benoemt. Deze strategische stap onderstreept het niet-aflatende engagement van de groep om een positieve impact op wereldschaal te bevorderen. In haar nieuwe rol zal Louisa het voortouw nemen bij de interne duurzaamheidsinitiatieven van de ATPI Group en integrale Environmental, Social en Governance (ESG)-strategieën ontwikkelen voor het hele mondiale bedrijf.

LiveWire, Incentives | 19-2-2024

Illustratie mensen met regenboogvlag

Het geheim van een inclusieve incentive reis

Met de openbaring van steeds meer diversiteit, volgt automatisch inclusiviteit als belangrijk thema. Niet alleen op de werkvloer, maar ook als het gaat om incentive reizen.

 

Incentives | 15-12-2023

Disneyland Park Anaheim

Walt Disney Company koerst weer richting persoonlijk contact

Walt Disney Company heeft haar investeringskoers aangepast richting de parken en cruises. Een ontwikkeling die niet op zichzelf staat zegt klantbeleving-expert Steven van Belleghem. Steeds meer bedrijven focussen zich op direct contact met klanten en events spelen hierin een centrale rol. 

Company events, Beurzen, Congressen, Incentives, Festivals | 12-12-2023

Cover hoofdstuk doel incentive reizen

Zachte doelstellingen steeds belangrijker bij incentivereizen

Bij incentivereizen worden doelstellingen als het creëren van betrokkenheid steeds belangrijker ten opzichte van het oorspronkelijke doel om verkoop te stimuleren. Dat blijkt uit de Incentive Travel Index (ITI) van 2023. Overigens blijft de functie als beloningsreis nog steeds belangrijk.

Incentives, Live Industry Dashboard | 11-11-2023

Cover Incentive Travel Index 2023

Toename incentivereizen verwacht, met onderliggende spanningen

De Incentive Travel Index (ITI) van 2023 laat tot 2025 een groei zien van het aantal beloningsreizen en de uitgaven per persoon. Wel zijn de zorgen toegenomen over het ontbreken van een concrete financiële ROI en de kosten en zijn de onderlinge verhoudingen tussen opdrachtgevers en aanbieders onder druk komen te staan.

Live Industry Dashboard, Incentives | 10-11-2023