Wielerteam Dsm-firmenich PostNL zet zich in voor Kinderpostzegels

Fabio-Jakobsen-Kinderpostzegels
Sophie Wildeboer en Fatima Moreira de Melo

Exact partner Premier Padel 2024 Rotterdam

Exact is dit jaar 'main partner' van Premier Padel 2024 in Rotterdam. Als onderdeel van deze samenwerking is de softwareontwikkelaar zichtbaar op het evenement en het biedt ze diverse hospitality mogelijkheden. Toernooidirecteur Fatima Moreira de Melo is daarnaast spreker op het klantenevenement Exact Live.

Sportevenementen | 12-6-2024

campingvoranje

Tribe sports failliet na afblazen Camping van Oranje

Tribe Sports is na het afblazen van Camping van Oranje op vrijdag 7 juni door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaart. Mensen die al hadden geboekt voor een voetbalcamping ten tijde van het EK Voetbal in Duitsland krijgen volgens het bedrijf hun geld terug.

Sportevenementen | 10-6-2024

ZLM Tour

Alpecin partner wielerkoers ZLM Tour

Alpecin heeft zich voor de komende twee jaar als partner verbonden aan de profwielerwedstrijd ZLM Tour. De sponsor komt tijdens de etappewedstrijd zichtbaar in beeld, onder meer met een bijzondere 'hotseat' voor de snelste renners tijdens de individuele tijdrit. 

Sportevenementen | 6-6-2024

campingvoranje

Tribe Sports annuleert Camping van Oranje: 'Te veel onzekerheden'

De Camping van Oranje gaat niet door. Organisator Tribe Sports heeft daartoe moeten besluiten omdat er 'te veel onzekerheid' is over een veilige organisatie van de campings in Hamburg en Berlijn.

Sportevenementen | 5-6-2024

Fanparade

KNVB houdt fanparade in aanloop naar Euro 2024

De KNVB organiseert op de dag van de start van Euro 2024 in Duitsland - vrijdag 14 juni - een grootschalige fanparade. Het doel is om gezamenlijk in een oranjekaravaan richting het EK voetbal te reizen en daarmee het toernooi feestelijk af te trappen. De voetbalbond wil met deze actie ook stimuleren om samen te reizen.

Sportevenementen | 4-6-2024

OnePlan-Populous

Ontwerpbureau voor eventlocaties Populous gaat samenwerken met digitale eventplanner OnePlan

Populous, internationaal ontwerpbureau gespecialiseerd in sport-, entertainment- en evenementenlocaties, heeft een strategische investering gedaan in OnePlan, wereldwijd marktleider op het gebied van software voor het plannen van evenementen.

Sportevenementen, Brand events, Festivals | 26-5-2024

Champions_league_beker

Festival in Londen rond finale UEFA Champions League

De finale van de UEFA Champions League tussen Borussia Dortmund en Real Madrid in het Londense Wembley stadion op 1 juni vormt het middelpunt van een vierdaags UEFA Champions Festival voor het hele gezin. Het event wordt op vijf verschillende locaties gehouden in de Britse hoofdstad.

Festivals, Sportevenementen | 15-5-2024

AzerionVrouwenEredivisie

Nike nieuwe sponsor voetbalcompetitie Azerion Vrouwen Eredivisie, ING verlengt samenwerking

Nike is partner geworden van de topcompetitie in het vrouwenvoetbal, de Azerion Vrouwen Eredivisie. Het sportmerk wordt met ingang van het seizoen 2024/25 onder meer de officiële supplier van de wedstrijdbal en levert ballen voor de training. Ook wil Nike zich samen met ING inzetten voor het verder professionaliseren van het vrouwenvoetbal. ING verlengde het contract met de competitie met drie jaar.

Sportevenementen | 10-5-2024