SSE Arena Belfast maakt gebruik van Amazon-technologie

Dermot McGinn & Claire Cosgrave
Jochem Schellens - Sportcentrum Papendal

‘We zetten het grootste TeamNL Huis ooit neer’

Bij de komende Olympische Spelen in Parijs is het niet langer het Holland Heineken Huis maar het TeamNL Huis, dat Sportcentrum Papendal en NOC*NSF voortaan zélf exploiteren. Jochem Schellens, directeur van Papendal, over het grootste ‘Huis’ ooit, de partners, de activiteiten en de strategische meerwaarde.

Sportevenementen | 18-3-2024

Qiddiya race

Qiddiya in Saoedi-Arabië onthult meeslepend F1-circuit

Het Saoedische Qiddiya heeft een nieuw autosportcircuit onthuld waar Formule 1-coureurs langs de themaparken en attracties van het giga-project zullen racen. Het nieuwe circuit is ontworpen als toekomstige locatie voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië, een F1-motorrace-evenement, en bevindt zich in de Qiddiya City-bestemming voor entertainment, sport en cultuur.

Brand events, Sportevenementen | 18-3-2024

Race

Internationale erkenning voor duurzaamheidprogramma Dutch Grand Prix

Tijdens The F1 Promotor Awards in het British Museum in London is de Dutch Grand Prix bekroond tot meest duurzame van alle F1 races in 2023. De beoordeling is opgesteld door een panel van kopstukken uit de F1 organisatie en neemt ook de feedback van de fans mee.

LiveWire, Sportevenementen | 26-2-2024

Exact gebouw

Exact official sponsor van WK Shorttrack 2024 in Rotterdam Ahoy

Softwareontwikkelaar Exact is dit jaar official sponsor van de World Short Track Championships 2024 (WK Shorttrack), welke worden gehouden in Rotterdam Ahoy van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart. De samenwerking vertegenwoordigt verbinding en biedt Exact een unieke gelegenheid om het merk te versterken en naamsbekendheid te vergroten.
 

LiveWire, Sportevenementen | 26-2-2024

Kelvin Kiptum

Organisator van NN Marathon Rotterdam Golazo lanceert de Kelvin Kiptum Foundation

Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, lanceert de Kelvin Kiptum Foundation om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia.

LiveWire, Sportevenementen | 23-2-2024

partnership Samsung

Samsung en Nederlandse Basketball Bond sluiten partnership in aanloop naar Parijs

Het basketball in Nederland bloeit. Om de sport naar een nog hoger niveau te tillen, gaan Samsung en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) een 3-jarig partnership aan. Hoewel Samsung als sponsor basketball in zijn geheel support, zal de focus in aanloop naar de Olympische Zomerspelen van 2024 op 3×3-basketball komen te liggen.

LiveWire, Sportevenementen | 23-2-2024

Freemans Event Partners at Lords Cricket Ground

Freemans introduceert efficient f&b retailconcept op Lord’s Cricket Ground

Freemans Event Partners lanceert in 2024 een gloednieuw retailconcept voor food and beverage op Lord's Cricket Ground. Een nieuw gebouw van twee verdiepingen zal een grote verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden onder één dak samenbrengen, waardoor toeschouwers meer keuze krijgen en, door de implementatie van self-checkout-kiosken, een aanzienlijk snellere bediening met minder wachtrijen.

Sportevenementen, LiveWire | 14-2-2024

De coolste baan van Nederland

Bond en bureau creëren samen de fanbeleving

De tijd dat je het in een stadion qua entertainment moest hebben van de blaaskapel in de rust ligt achter ons. Vandaag de dag word je van het parkeren tot en met jouw vertrek vermaakt. Dat doe je niet door alles uit handen te geven aan een evenementenbureau vertellen Patrick Wouters van den Oudenweijer van House of Sports en Maarten van Seggelen van FANexperience.

Sportevenementen | 12-2-2024