Advertorial: Sportevenementen, Advertorial: Brand events

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy loopt voorop in de transitie naar een duurzamere evenementenbranche, en nodigt u uit om deel uit te maken van deze groene revolutie. Als een van de grootste multifunctionele locaties van Nederland verwelkomt Rotterdam Ahoy jaarlijks miljoenen bezoekers voor een divers scala aan evenementen, variërend van internationale congressen en beurzen tot sportevenementen en concerten. Het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) met 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage), prachtige foyers en expositieruimtes, biedt de ideale setting voor zowel grote (internationale) congressen als meer intieme zakelijke bijeenkomsten. In het streven naar duurzaamheid hebben we onszelf ten doel gesteld om een ​​leidende rol te spelen in de transitie naar een milieuvriendelijkere en verantwoorde evenementenbranche.

Een van de belangrijkste pijlers van het duurzaamheidsbeleid van Rotterdam Ahoy is het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Dit bereiken we door verschillende initiatieven, zoals het minimaliseren van afval, efficiënt gebruik van energie en water, duurzame partnerships en het promoten van duurzame mobiliteit. Rotterdam Ahoy is volledig gasloos en heeft geïnvesteerd in energiebesparende technologieën, waaronder LED-verlichting, 5.442 zonnepanelen op het dak en geavanceerde HVAC-systemen. Daarnaast werken wij in onze horeca zoveel mogelijk met lokale dagverse producten van het seizoen en bij het inkopen van onze producten zorgen wij dat er zo weinig mogelijk ‘food-miles’ worden gemaakt. Binnenkort realiseren we op ons voorplein een stedelijke waterbuffer om regenwater te verzamelen, vast te houden, te filteren, op te slaan en te hergebruiken. 

We blijven streven naar continue verbetering en innovatie om de duurzaamheid van onze activiteiten te bevorderen. Met onze proactieve aanpak en het omarmen van nieuwe ontwikkelingen en technologieën, willen we een voorbeeld zijn voor de hele evenementenindustrie. 

Wilt u ook uw evenementen verduurzamen? Ontdek hoe Rotterdam Ahoy u kan helpen om een positieve impact te maken. Ga voor meer informatie over onze duurzaamheidsinitiatieven naar www.ahoy.nl/zakelijk/duurzaamheid 

Carrousel

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief