Veelzijdige zakelijke evenementen in Zwitserland

Zwitserland deelnemers Famtrip

Het is de diversiteit die het land uniek maakt. Maar ook de visie op duurzaam reizen. Swisstainable biedt een groter bewustzijn en diepgang en meer genot.

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een Zwitserse non-profitorganisatie die vooraanstaande conferentiebestemmingen, organisatoren van nationale evenementen en vervoersbedrijven in Zwitserland vertegenwoordigt. Het fungeert als een one-stop-shop voor onafhankelijke informatie en gratis ondersteuning en kan als planner onbevooroordeeld en neutraal advies geven over alle aspecten rondom het hosten en organiseren van zakelijke evenementen in het hele land.

Ideaal startpunt

Het SCIB vormt het ideale startpunt voor de zakelijke sector om iets in Zwitserland op poten te zetten. Kerstin van der Veur, hun contactpersoon in Amsterdam, stuurt regelmatig nieuwsbrieven en organiseert evenementen in Nederland en studiereizen naar Zwitserland.

Zwitserland is met de korte reistijden en het betrouwbare openbaar vervoer uitermate eenvoudig en plezierig te bereizen. Het zorgt ervoor dat je op een dag verschillende activiteiten kunt ondernemen. Bovendien kun je regelmatig genieten van prachtige uitzichten. Zwitserland heeft enorm geïnvesteerd in de infrastructuur en deze is momenteel state-of-the-art.

Carrousel

 

‘’We vertellen onze klanten altijd dat het Europa in een notendop is”, vertelt Kerstin. “Je zit in een mum van tijd in het Franstalige gedeelte of de bergen en kunt eenvoudig genieten van culturele tradities. Het is echt de diversiteit die het land uniek maakt.’’

Duurzaamheid

Zwitserland neemt duurzaamheid serieus door bijvoorbeeld consequent te recyclen, strenge normen voor uitstoot te hanteren, een goed afvalbeheer te hebben, zorgvuldig gecontroleerde landschapsplanning en strenge voorwaarden voor bouwprojecten.

Duurzaam reizen betekent niet noodzakelijkerwijs dat je moet inleveren. Duurzaam reizen betekent een groter bewustzijn en diepgang en meer genot.

Met dit in gedachten volgt Zwitserland zijn eigen duurzaamheidsstrategie: Swisstainable. Het Switzerland Convention & Incentive Bureau is uw ideale partner om een duurzaam zakelijk evenement in Zwitserland te organiseren, of het nu gaat om een congres, conferentie of incentivereis, waarbij men kan kiezen uit diverse alternatieven en alle behoeften volledig naar wens kan samenstellen.

Het land biedt naast prachtige locaties simpelweg ongekende mogelijkheden op het gebied van culturele, stedelijke en natuurervaringen.

Bent je klaar om jullie volgende evenement naar een hoger niveau te tillen in een land dat innovatie, duurzaamheid en diversiteit vertegenwoordigt? Neem dan contact op met Kerstin van der Veur van het Switzerland Convention & Incentive Bureau.

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief