Beurzen
De 63ste editie van de Horecava in RAI Amsterdam die van 7 tot en met 10 januari 2019 plaatsvond, is door zo’n 71.000 voedselspecialisten bezocht, een groei van bijna 7 procent ten opzichte van 2018. Er waren nieuwe initiatieven waaronder het Start-upLAB, de springplank voor 42 nieuwe ondernemers, nieuwe wedstrijden, 250 nieuwe producten & diensten en een nieuwe hal voor Food Mobility & Delivery.
Inspiratie voor vegan en duurzaamheid
Er was dit jaar veel aandacht voor vegan en voedselverspilling. Bezoekers konden ideeën opdoen op het gebied van duurzaamheid, zoals duurzame disposables, en voedselverspilling. De ruimere opzet en de getoonde innovaties werden door 84 procent van de bezoekers gewaardeerd.
De volgende Horecava vindt plaats van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2020 in RAI Amsterdam.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.