Congressen, Company events

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten tweede winnaar Publique mediapakket

Edwin Nunnink overhandigt waardecheque aan Thomas Nauta

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is de tweede winnaar van een mediapakket ter waarde van 2.500 euro als deelnemer aan de Nederlandse Congres&Vergader Monitor. Relatiebeheerder Thomas Nauta kreeg op vrijdag 2 augustus de voucher overhandigd door Publique hoofdredacteur Edwin Nunnink.

"Zeker voor ons als zelfstandige locatie is het belangrijk dat er een benchmark komt waar we ons mee kunnen vergelijken", zegt Nauta. "We denken zelf dat we het heel goed doen in de markt, maar zeker weten doe je het niet zolang je geen vergelijkingsmateriaal hebt." 

Vergelijkbare venues

"Voordeel van een zelfstandige locatie is ook dat je eenvoudig de gevraagde data bij elkaar kunt verzamelen. Ik hoefde maar aan één collega om aanvullende gegevens te vragen."

Hij kan dan ook niet wachten tot in september het dashboard live gaat, waarmee hij de gegevens van Kontakt der Kontinenten kan afzetten tegen die van vergelijkbare venues. "Wij bieden een grote diversiteit aan ruimtes voor de zakelijke markt en zijn dus in competitie met een grote variatie aan locaties. Het is dus handig dat we met meerdere filteringen kunnen werken."

Deadline 27 augustus

De Nederlandse Congres&Vergader Monitor is nog tot 27 augustus is in te vullen. Deelnemende locaties krijgen allemaal toegang tot een online dashboard om hun cijfers te toetsen aan vergelijkbare locaties in de markt.

Ook verloot Publique als initiatiefnemer in totaal vijf mediapakketten voor promotie op het platform van Publique ter waarde van 2.500 euro. Eerder won Het Lichthuis in Zandvoort al een mediapakket. De overige drie worden verloot na de sluitingsdatum.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief