Congressen, Company events

Het Lichthuis wint eerste mediapakket van de Nederlandse Congres&Vergader Monitor

Wim Schrumph (mede-eigenaar Het Lichthuis) krijgt de waardecheque overhandigd door Edwin Nunnink (hoofdredacteur Publique)

Het eerste mediapakket ter waarde van 2.500 euro dat is verloot onder de deelnemers aan de Nederlandse Congres&Vergader Monitor is gewonnen door Het Lichthuis in Zandvoort. Op vrijdag 26 juli overhandigde Publique hoofdredacteur  Edwin Nunnink de waardecheque aan Wim Schrumph, die sinds januari 2021 de locatie samen met zijn vrouw Rosalie bestiert.

De locatie voor vergaderingen en business retreats is gevestigd in een voormalige kerk die door de vorige eigenaren is omgeturnd tot een luxe meetinglocatie. Veel corporates weten Het Lichthuis te vinden voor meerdaagse retreats, onder meer via het samenwerkingsverband Meetables.

Nederlandse Congres&Vergader Monitor

Om het presteren van zijn locatie af te zetten tegen de markt koos Schrumph voor deelname aan de Nederlandse Congres&Vergader Monitor, die nog tot 27 augustus is in te vullen. Deelnemende locaties krijgen allemaal toegang tot een online dashboard om hun cijfers te toetsen aan vergelijkbare locaties in de markt.

Ook verloot Publique als initiatiefnemer in totaal vijf mediapakketten voor promotie op het platform van Publique ter waarde van 2.500 euro. Het Lichthuis in Zandvoort is de winnaar van het eerste pakket.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief