Artikelen geschreven door Redactie

20231127_Entree_Awards_lo_0289_960x640

Impactvolle experiences met oog voor het milieu

Als Experience Creator verzorgt Boozed belevingen in de fysieke ruimte. Event organisatoren, communicatie- en reclamebureaus, locaties, corporates en toffe merken weten Boozed te vinden voor een event of beursstand; elk met een eigen verhaal dat tot leven gebracht kan worden. Eigenaar Kim de Ridder vertelt hoe Boozed als duurzaam erkend (B Corp) bedrijf de vertaalslag maakt naar een impactvolle experience, met oog voor bezoeker én milieu. Eén ding is zeker: saai is het nooit!

Live3Design | 26-8-2024

Edwin Nunnink overhandigt waardecheque aan Thomas Nauta

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten tweede winnaar Publique mediapakket

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is de tweede winnaar van een mediapakket ter waarde van 2.500 euro als deelnemer aan de Nederlandse Congres&Vergader Monitor. Relatiebeheerder Thomas Nauta kreeg op vrijdag 2 augustus de voucher overhandigd door Publique hoofdredacteur Edwin Nunnink.

Congressen, Company events | 5-8-2024

Wim Schrumph (mede-eigenaar Het Lichthuis) krijgt de waardecheque overhandigd door Edwin Nunnink (hoofdredacteur Publique)

Het Lichthuis wint eerste mediapakket van de Nederlandse Congres&Vergader Monitor

Het eerste mediapakket ter waarde van 2.500 euro dat is verloot onder de deelnemers aan de Nederlandse Congres- en Vergadermonitor is gewonnen door Het Lichthuis in Zandvoort. Op vrijdag 26 juli overhandigde Publique hoofdredacteur  Edwin Nunnink de waardecheque aan Wim Schrumph, die sinds januari 2021 de locatie samen met zijn vrouw Rosalie bestiert.

Congressen, Company events | 29-7-2024

Nationale Park De Hoge Veluwe

Zakelijk bijeenkomen in het groen kies voor de Veluwe!

Zakelijke bijeenkomst op de planning? Kies voor de Veluwe, één van de mooiste en grootste groene omgevingen van Nederland. De Veluwe ligt centraal, er zijn hier eindeloze mogelijkheden qua locaties en er is genoeg te beleven in de omgeving als vergaderbreak of als je wat langer wilt verblijven.

Vergaderingen | 18-3-2024

Leon Kruitwagen voor groep gecertificeerde eventmanagers

‘De ontwikkeling naar eventstrategen is onontkoombaar’

In 2024 presenteert Eventacademy -MiEM haar vier leergangen, te weten professioneel, advanced en strategisch eventmanagement en strategisch event marketing.  In deze meerdaagse opleidingsmodules delen ervaren eventprofessionals hun kennis en wordt in groepsverband gewerkt aan praktische vraagstukken.

Company events | 20-12-2023

Pagina 1 van 1