Congressen
Arthur Taggenbrock is de nieuwe chefkok bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Taggenbrock (44 ) deed onder andere ervaring op bij Klein Paardenburg, De Proeverij, Covent Garden Catering en Van Empelen Catering.Daarnaast heeft Arthur Tagenbrock negen jaar een eigen restaurant in Amsterdam gehad, ‘Entresol’, en is daarna werkzaam geweest als chefkok bij het Amrath Hotel Amsterdam en Restaurant De Doelen in Muiden. Arthur stuurt het keukenteam van zowel het Kasteel De Hooge Vuursche als het Koetshuis aan.
Kasteel De Hooge Vuursche wordt geexploiteerd door Event Company, het bedrijf dat ook de exploitatie van Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar in handen heeft. Deze historische locaties voor zakelijke en particuliere evenementen hebben allemaal de typische ‘Event Company’-kenmerken: de combinatie van een unieke ligging en goede bereikbaarheid, een eigentijdse uitstraling in een monumentaal pand en een eigen keukenteam op iedere locatie die voor de culinaire invulling zorgt.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.