Congressen

Deelnemers IAPCO EDGE getrakteerd op sensationele veganistische smaakcombinaties

IAPCO EDGE dinner on the stage of The Hague

De deelnemers aan IAPCO EDGE, georganiseerd door de internationale vereniging voor professionele congresorganisatoren IAPCO, werden op 23 januari getrakteerd op een bijzondere beleving in World Forum The Hague.
De bijna 80 meetingprofessionals dineerden op het podium van de grootste theaterzaal van Nederland, waarbij vitaliteit en hedendaagse ontwikkeling van high-end presentaties centraal stonden. “Vitaliteit is een belangrijk onderdeel voor World Forum tijdens de congressen die wij hosten. Bij ieder congres wordt er actief een vitaliteitsprogramma aangeboden. Bij IAPCO EDGE is dit ook doorgezet in het diner waarbij wij hebben laten zien dat gezond eten ook verrassend anders kan zijn”, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague.

Veganistische catering

De avond werd culinair gepresenteerd door chef-kok Friedjof Kempenaar. Het programma liet zich het beste omschrijven met de kenmerken: High End Cuisine, kraakvers, gezond, vitaal, unieke presentaties en sensationele smaakcombinaties! Zo werden de gasten bij ontvangst getrakteerd op een Power Boost cocktail van de No Wa(y)ste! Bar met een selectie van afgekeurde ingrediënten als ‘modellen’. En was er de Urban Farming moestuin met een verrassende vegan grill met bloemkool van ’t spit, doorspekt met een ‘Grand Cru’ proeverij van Hollandse tomaat.

IAPCO EDGE

IAPCO EDGE The Hague vond plaats van 23 januari tot en met 25 januari. Het congres bood diverse interessante sprekers, waaronder IAPCO president Mathias Posch, Pieter Jansen (CEO bij Cybersprint) en Michiel Middendorf (General Manager World Forum). Het driedaagse programma bestond verder uit sessies over onder andere (Cyber) Security Awareness en day to day conference business als bidding, marketing, et cetera.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief