Beurzen
Horecava 2013 krijgt de nieuwe themawereld ‘Puur’ en de diverse themawerelden krijgen voor het eerst elk een trendbioscoop.
De themawereld ‘Puur’ is de nieuwe plek waar food & beverage leveranciers en producenten te vinden zijn die zich richten op restaurateurs en (chef)koks. Deze themawereld staat volledig in het teken van vers, biologisch, duurzaam, fairtrade en verantwoord eten en verantwoorde voedselproductie.
Nieuw tijdens Horecava 2013 zijn ook de trendbioscopen. Elke themawereld heeft zijn eigen bioscoop, waar een speciaal geproduceerde trendfilm ondernemers op nieuwe ideeën brengt.
Ook de themawereld ‘Innoveer!’ met verrassende trends en innovaties wordt wegens succes geprolongeerd en biedt tevens plek aan de 16 bedrijven die genomineerd zijn voor de Horecava Innovation Award 2013. De passie voor het vak komt goed tot uiting op het vernieuwde ‘XpertPlaza’. Beursbezoekers vinden hier informatie over innovaties, opleidingen en handige tools voor het vak. Uiteraard ontbreken ook kookwedstrijden en demonstraties niet.
De themawerelden ‘Nachtleven’, ‘Hotel’ en ‘Fastservice’ zijn wederom onderdeel van de komende Horecava. De themawereld ‘Buiten’ heeft een nieuwe naam gekregen: ‘Terras’. Het horecaterras staat centraal in deze wereld.
Horecava 2013 wordt van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari gehouden in Amsterdam RAI.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.