Beurzen, LiveWire

Easyfairs wint de UFI Digital Innovation Award 2024

Easyfairs AI inzending UFI Digital Award 2024

UFI, de wereldwijde vereniging van de beursindustrie, heeft Easyfairs uitgeroepen tot winnaar van de UFI Digital Innovation Award 2024. Easyfairs‘ inzending 'Data Aggregation Platform and its AI Algorithms' werd verkozen boven drie andere finalisten.

De UFI Digital Innovation Award beloont strategieën die laten zien hoe technologie de prestaties van beurzen aanzienlijk kan beïnvloeden en hoe deze innovaties de hele sector ten goede kunnen komen.

UFI Digital Innovation Working Group

Enrico Gallorini, vicevoorzitter van de UFI Digital Innovation Working Group: “Dit is een uitzonderlijk spannende tijd voor de beursindustrie, waar innovatie en experimenteren nog nooit zo cruciaal zijn geweest. De integratie van nieuwe AI-tools transformeert de manier waarop onze industrie interne processen en externe prestaties levert. De strategische aanpak en visie ontwikkeld door Easyfairs zijn werkelijk verbazingwekkend, waarbij een langetermijnvisie wordt gecombineerd met korte-termijnacties. Hun holistische aanpak, diepgaande studie en toegepaste methodologie vertegenwoordigen het baanbrekende gebruik van AI in onze sector.”

Team in de schijnwerpers

Stephan Forseilles, Chief Technology Officer bij Easyfairs: “Het winnen van de Award betekent dat we een team in de schijnwerpers kunnen zetten dat al enkele jaren de grenzen van innovatie verlegt. Het is ook een erkenning van alle inspanningen die Easyfairs dag na dag levert om voorop te lopen op het gebied van technologie.Het maakt ons ongelooflijk trots, vooral als we bedenken hoe sterk de inzendingen van de andere finalisten waren”

Overige finalisten

De jury feliciteert ook de finalisten Integrated Systems Europe (ISE), Messe München en Consumer Technology Association (producent van CES) met hun innovatieve inzendingen. Zowel de inzendingen van de finalisten als van de winnaars zijn hier op de UFI-website te bekijken.

De UFI Digital Innovation Award, onderdeel van de jaarlijkse Awards van UFI, beloont uitmuntende initiatieven in de beurzensector. Deze prijzen belonen excellentie in verschillende categorieën, waaronder human resources, operations & services, industriële partners, marketing, duurzaamheid en digitale innovatie.

UFI Global Congress 2024

De winnaars van de UFI Award 2024 zullen hun projecten presenteren op het 91e UFI Global Congress van 20-23 november 2024 in Keulen, Duitsland.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief