Congressen

CLC-bijeenkomst over ontwikkelingen in de congresmarkt

CLC-VECTA organiseert op 21 maart in de Reehorst in Ede een bijeenkomst over trends, ontwikkelingen en cijfers in de congresmarkt. Tijdens de eerste sessie van deze bijeenkomst presenteert dr. Karoline Wiegerink, directeur van het Live Communication Research Center de resultaten van een onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de Nederlandse congresindustrie; de Barometer Feelings & Forecasts in de Congressector.
Vervolgens zullen Geer Schakel en Frank Veldhof een toelichting geven over het recentelijk ontwikkelde Accommodatie Analyse Systeem (AAS). AAS is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfschap Horeca en Catering om inzicht te krijgen in de congres- en vergadersector. De resultaten van de eerste pilot, voorlopig gericht op de bezetting van accommodaties met zalen en/of hallen voor commerciële verhuur, wordt tijdens de bijeenkomst bekend gemaakt.

Wat hebben Steve Jobs, Ricardo Semler, Anton Corbijn en John de Mol gemeen? Ze maken nieuwe dingen die ze zelf ongelofelijk de moeite waard vinden en ze hebben een sterk ontwikkeld oog voor detail. Hun benadering en door klantervaringen geïnspireerde innovatie, vormen de kern van de presentatie van dr. Meindert Flikkema van de Vrije Universiteit (VU). Geen pleidooi voor het openen van Research & Development departments, maar veel aandacht voor het systematisch creëren van meerwaarde voor klanten en voor klanten van klanten door het organiseren van feedback en het doorgronden en productief maken van customer experiences. Tijdens deze bijeenkomst meer hierover en over de toepassingen in zowel de industrie als de dienstensector.

Programma:
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Trends, ontwikkelingen en cijfers
* dr. Karoline Wiegerink, directeur Live Communication Research Center
* Geer Schakel, LAgroup & Frank Veldhof, bedrijfschap Horeca en Catering
15.30 uur Pauze
16.00 uur Innovatie in de congres- en vergadermarkt
* dr. Meindert Flikkema, Vrije Universiteit
17.00 uur Borrel

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. 
Toegang alle mogelijk bij voorregistratie.
Registreer hier


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief