Beurzen

Voorkom diefstal op beurzen

Diefstal op beurzen blijft de aandacht vragen. Vooral tijdens de op- en afbouw van een beurs worden er makkelijk (en vaak) spullen ontvreemd. Het dievengilde weet maar al te goed dat beursdeelnemers op die momenten vaak afgeleid zijn en dat het voor de bewakers moeilijk is om in die hectische situatie het kaf van het koren te scheiden.

Vanaf het moment dat de waardevolle spullen in de stand staan, is het zaak om continu iemand op de stand te hebben die een oogje in het zeil houdt. Zorg daarom dat er bij de opening van de beurs voldoende mensen vroegtijdig aanwezig zijn. Er zijn rond de opening altijd redenen waarom iemand even van de stand af moet, dus de laatste beursvoorbereidingen aan een eenling overlaten is onverantwoord.

Aan het einde van een beursdag en zeker van de laatste beursdag is de scherpte er vaak af. Begrijpelijk, want een goede beursdeelname is topsport. Zorg echter dat in ieder geval een aantal mensen nog scherp blijft, door ze verantwoordelijk te maken voor het opbergen of afvoeren van diefstalgevoelige materialen. Pas als die belangrijke taak is afgerond is het tijd voor de welverdiende ontspanning.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief