Beurzen, LiveWire

VNU Asia Pacific, onderdeel van Koninklijke Jaarbeurs, wint internationale award

VNU Asia Pacific wint internationale award

VNU Asia Pacific heeft een NTCC Business Award gewonnen. De prijs werd 27 september uitgereikt tijdens het 25ste NTCC galadiner ter ere van 420 jaar handelsrelaties tussen Nederland en Thailand. 

Jaarlijks worden in Thailand door de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC) de NTCC Business Awards uitgereikt. Onder acht genomineerden kwam dit jaar VNU Asia Pacific, gevestigd in Thailand en onderdeel van Koninklijke Jaarbeurs, als winnaar uit de bus in de categorie ‘International Trade Services: Integrated Solutions’. 

VNU Asia Pacific 

VNU Asia Pacific is gevestigd in Thailand en is een joint venture tussen Koninklijke Jaarbeurs en TCC Group. Vanuit een regionale hubstrategie worden vanuit Bangkok beurzen en (online) evenementen in verschillende sectoren georganiseerd, waaronder op het gebied landbouw-, bio- en gezondheidstechnologie en cybersecurity. Enkele bekende titels zijn VIV Asia, een internationale beurs voor de dierlijke eiwitindustrie, en Thailand Lab International voor laboratoriumtechnologie en innovaties.  

Brug tussen Nederland en Thailand  

VNU Asia Pacific wint de prijs vanwege de impact die zij met haar beurzen heeft op de Nederlands-Thaise industrie en de brug die zij tussen de landen creëert. “Door consequent evenementen van hoog niveau zoals VIV Asia te organiseren, stelt VNU Asia Pacific Nederlandse bedrijven in staat toegang te krijgen tot de veelbelovende Thaise en Aziatische markt en wordt Thaise bedrijven een internationaal netwerk geboden. De digitale innovaties van VNU Asia Pacific, zoals de introductie van Health & Innovation Asia, Cybersec Asia en Travel & Tech, bevorderen de samenwerking tussen Thailand en Nederland en stimuleren technologische vooruitgang waarmee het bedrijf haar rol als belangrijke drijvende kracht achter de groei van de Nederlands-Thaise handel verstevigt”, aldus de jury.  

Aziatische markt veelbelovend

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “De markt in Azië is veelbelovend. Wij brengen onze (inter)nationale events naar Azië en halen interessante Aziatische titels naar de Europese markt. Met een eigen kantoor in Bangkok is Jaarbeurs de ‘gateway to Asia’ met bestemmingen in Thailand, Vietnam, Filipijnen en Indonesië. Het winnen van deze prijs betekent veel voor ons. Het is een erkenning voor onze toewijding om met onze innovatieve beursconcepten internationaal kennis te delen en een bijdrage te leveren aan de internationale handel. Inmiddels bekleden we de nummer drie positie als evenementenorganisator in Thailand.”
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief