Congressen

Vijfde editie M!CE & Business Travel Fair

De M!CE & Business Travel Fair viert feest. Voor deze speciale vijfde editie, gehouden op 22 september, heeft de organisatie gekozen voor het volledig vernieuwde Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht. Op het programma dit jaar een uitgebreidere beursvloer, actuele plenaire ‘information tracks’, specialistische workshops van exposanten en een netwerkborrel.

Exposanten op de beursvloer, allen specialisten op het gebied van MICE en zakenreizen uit binnen- en buitenland, zijn onder meer verkeersbureaus, airlines, hotelketens, evenementenbureaus, congres/vergaderlocaties, business travel agents en branche organisaties. Nieuw dit jaar op de beursvloer zijn een speciaal Nederland paviljoen, DMC platform en een Event platform.

De M!CE & Business Travel Fair 2010 is uitgebreid met een speciaal pre-scheduled afsprakenprogramma in de ochtend. Inkopers maken dan voorafgaand aan de beurs afspraken met de deelnemende exposanten. Voor beide partijen de garantie voor een efficiënte beursdeelname.

Voor deze vijfde beurseditie is M!CE & Events Travel een nauwere samenwerking aangegaan met diverse leveranciers om dit jaar vooral de corporate inkopers een interessant platform van leveranciers aan te bieden. Zo zal onder meer Star Alliance, hoofdsponsor van het event, al haar zakelijke relaties uitnodigen.

Naar verwachting komen meer dan 300 inkopers en beslissers op 22 september in Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht bijeen voor de jubileum editie van de M!CE & Business Travel Fair.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich binnenkort via www.miceandbusinesstravelfair.nl. registreren voor de beurs.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief