Vergaderen bij het Icoon aan de Nederlandse kust

Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin kent een historie dat al teruggaat naar meer dan 135 jaar geleden. In al deze jaren hebben zij menig conferentie, vergadering of feestelijk moment mogen verwelkomen. Het hotel is al meer dan 50 jaar in bezit van de familie, die het nog dagelijks runnen. De familiare touch in combinatie met 19 meeting zalen, 3 restaurants, 254 kamers en de directe ligging aan strand zijn de juiste facetten voor uw zakelijke bijeenkomst. 

Vergaderen aan zee

Grand Hotel Huis ter Duin biedt met haar Pické zaal en Keizerzaal de mogelijkheid om met grote groepen een congres of meeting te kunnen houden. De Pické zaal, vernoemt naar de voormalige burgemeester van Noordwijk, is de grootste zaal met een oppervlakte van 1050 m2 en plafondhoogte van 5.7 meter. Ook de Keizerzaal is met een oppervlakte van 400 m2 ideaal om uw bijeenkomst tot een succes te maken. De panoramazalen met zee- of landzicht zijn de perfecte ruimtes voor break-outs. In totaliteit heeft Grand Hotel Huis ter Duin 19 multifunctionele ruimtes, met direct daglicht en airconditioning.

Palette aan faciliteiten

Naast de zalen verrast het familiehotel met haar palette aan faciliteiten. U heeft de keuze uit drie restaurants; Breakers Beach House, Brasserie La Terrasse en Restaurant Latour. Ieder kunnen zij op hun manier uw wens vervullen. De restaurants bieden voor grote, maar ook kleine gelegenheden uitkomst. Van een restaurant direct op het strand tot aan een Michelin sterrenrestaurant. 

De tuinen van Huis ter Duin bieden ruimte voor de creatieve activiteiten, maar ook de omgeving heeft genoeg te bieden. Met haar preferred partners, weet Huis ter Duin elke keer opnieuw te verrassen. 

Gelegen in de Randstad

Grand Hotel Huis ter Duin biedt u de rust die u nodig heeft in het hart van de Randstad, centraal gelegen tussen Schiphol Airport, Amsterdam, Leiden (Centraal Station) en Den Haag. Activiteiten zoals varen door de Amsterdamse grachten, het ontdekken van historisch Leiden of een bezoek aan de hofstad Den Haag zijn binnen handbereik.

Het uitwaaien in combinatie met uw zakelijk evenement doet u Huis ter Duin. Het hotel is gelegen in Nationaal Park Hollandse Duinen en biedt dan ook uitkomst voor een wandeling tussen de meetings of sportieve activiteiten rondom het Icoon aan de Nederlandse kust.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief