Van der Valk Hotel Schiphol: de perfect fit voor elke meeting of congres

Van der Valk Hotel Schiphol

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of congres? Ontdek Van der Valk Hotel Schiphol, waar recent vernieuwde faciliteiten, ruime capaciteit van 2 tot 1000 personen, en uitstekende service samenkomen. Van der Valk Hotel Schiphol combineert de nieuwste technische mogelijkheden met comfortabele overnachtingen en een uitstekende bereikbaarheid.

Laat u verrassen door het uitgebreide culinaire aanbod en de veelzijdigheid van de congres- en vergaderzalen. Ontdek waarom Van der Valk Hotel Schiphol de ideale keuze is voor elk evenement.

Van der Valk Hotel Schiphol - lobby

Flexibel in te zetten zalen 

De onlangs volledig vernieuwde zalen van Van der Valk Hotel Schiphol beschikken over geavanceerde technische faciliteiten, geschikt voor grote plenaire sessies tot dynamische break-out sessies, of geheel verzorgde vergaderingen. "Onze grootste zaal, de New York, biedt plaats aan 800 gasten, ideaal voor grootschalige evenementen. Maar onze faciliteiten zijn ook perfect voor meer intieme bijeenkomsten, met diverse vergader- en congreszalen voor kleinere groepen," legt Sales Manager Arjen van der Linden uit.

De ruime lobby's en een centrale foyer van 1.000 m2 bieden comfortabele ruimte voor pauzes of informele netwerkmomenten, terwijl de exclusieve Shanghai zaal met zijn panoramische uitzicht een bijzondere setting biedt voor bestuursvergaderingen of private dining. 

Van der Valk Hotel Schiphol - boardroom

Piekfijn verzorgde Food & Beverage 

Van der Valk Hotel Schiphol heeft naar eigen zeggen een Food & Beverage aanbod om trots op te zijn. "We hebben een nieuw foodbook ontwikkeld, waarin we ons standaardassortiment tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Het hotel beschikt over twee restaurants: een buffetrestaurant voor ontbijt en lunch en een ruim à-la-carte restaurant met een groeiend aanbod aan vegetarische opties. Daarnaast zijn onze Indiase chefs gespecialiseerd in authentieke Indiase gerechten. Zoekt u iets speciaals? Ook dat kan, wij bieden volledige flexibiliteit, inclusief de mogelijkheid van een buy-out", aldus Arjen van der Linden. 

Van der Valk Hotel Schiphol - seminar

Grote hotelkamercapaciteit en uitstekende bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Schiphol is niet alleen het grootste hotel in de regio, maar ook bij uitstek geschikt voor meerdaagse (internationale) congressen, met voldoende kamercapaciteit om alle deelnemers comfortabel te huisvesten. "Als het grootste hotel bieden wij een uniek voordeel met voldoende overnachtingsmogelijkheden en een gunstiger toeristisch belastingtarief dan in Amsterdam zelf", benadrukt Arjen van der Linden. 

De bereikbaarheid van het hotel is optimaal met ruime parkeergelegenheid en een regelmatige shuttlebusdienst voor gasten van en naar Schiphol Airport. Deze logistieke gemakken maken het een ideale keuze voor zowel planners als deelnemers van grote evenementen.

Gastvrijheid voorop

Service staat bij Van der Valk Hotel Schiphol centraal, waarbij de gastvrijheid die men van Van der Valk gewend is naar een hoger niveau wordt getild. De mogelijkheid tot een volledige buy-out biedt organisatoren exclusiviteit wanneer zij die wensen, en de flexibele zalenconfiguratie kan eenvoudig worden aangepast aan specifieke behoeften van elk evenement. En vooral belangrijk: met een totaalprijs weet je als organisator op elk moment waar je financieel aan toe bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een virtuele tour door het hotel


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief