Congressen

Van der Valk: 'generaties van gastvrijheid'

Van der Valk generaties van gastvrijheid

U wilt een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw relaties? Wij nodigen u van harte uit om daarom uw eerstvolgende vergadering, workshop, seminar, productpresentatie, receptie, incentive of bedrijfsfeest in een van onze 71 locaties te organiseren.

Ongeacht het doel van uw zakelijke bijeenkomst: u wilt dat het een onvergelijkbaar en succesvol event wordt. Het hoogst haalbare doel is om klanten, relaties of collega’s er jaren later nóg over te horen praten.
Van der Valk faciliteert al 85 jaar de meest bijzondere, effectieve en memorabele ontmoetingen: dat is ons vak. Talloze keren zijn onze locaties het decor geweest voor een ervaring die na afloop transformeerde in een blijvende herinnering die van mond tot mond werd doorverteld. “Wanneer wij ervoor hebben gezorgd dat u – en iedere andere gast – zich als onze favoriete bezoeker voelt, dan is onze missie geslaagd”, aldus Gerk van der Poll, Director Van der Valk Business.

 

 

71 locaties – tot 2.000 gasten – 1 contactpersoon

Uw meeting of event regelt u eenvoudig met onze service-desk als centraal, transparant schakelpunt. Vervolgens host ons betrouwbare en professionele team de optimale, zakelijke bijeenkomst in de door u gekozen venue, volledig in stijl en passend bij uw doelstelling.
Binnen de ideale omgeving, met creativiteit en vele verrassende concepten om uw event invulling te geven, maken wij allerlei ontmoetingen mogelijk en alle ontmoetingen onvergetelijk. Voor 2 tot 2.000 gasten, in zowel binnen- als buitenland.

 

Gratis whitepaper

Whitepaper Van der ValkGratis whitepaper: ‘De 75 beste, creatieve & gastvrije tips voor uw volgende event’ Na decennia in de evenementenwereld en de uitgebreide samenwerking met talloze evenementenorganisaties durven wij onze expertise zonder twijfel uit te spreken. Onze ervaring als professioneel ‘ontzorger’, met daarin alle kennis die wij vanuit onze expertise te bieden hebben, willen we graag met u delen zodat u daarvan kunt profiteren tijdens de voorbereiding en organisatie van uw aankomende evenementen.

Download onze whitepaper met 75 tips voor uw volgende event: een checklist met gouden tips vanuit onze ‘ontzorg-visie’ die u ondersteunt en stuurt tijdens het gehele proces. Van de formulering van
uw doelstelling tot aan de evaluatie na afloop.

Meer info over Van der Valk Business vindt u hier.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief