Live Industry Dashboard, Beurzen

UFI publiceert derde Industry Partners Benchmark

UFI Partners Benchmark Survey

Beursorganisatoren en beurslocaties verwachten in toenemende mate dat leveranciers met innovatieves komen. Dit is de belangrijkste bevinding uit de derde editie van de Industry Partners Benchmark Survey, uitgegeven door UFI, de wereldwijde vereniging van de beursindustrie.
Het onderzoek, ontwikkeld door de UFI Industry Partners Working Group, benchmarkt en beoordeelt de relaties tussen industriële partners/leveranciers en beursorganisatoren/locaties. Ook worden er verbeterpunten op het gebied van de samenwerking geïdentificeerd. Ongeveer 190 bedrijven hebben aan het project bijgedragen, waarvan de meerderheid afkomstig is uit Europa en de regio Azië-Pacific.

Vraag naar diensten

Uit het onderzoek blijkt dat de vraag naar diensten hoog blijft en licht is gestegen ten opzichte van voorgaande jaren. De standbouw blijft, naast personeel en beveiliging, de dienstverlening waar het meest op wordt vertrouwd.
Communicatie en marketing worden nog steeds beschouwd als de belangrijkste elementen voor het succes van evenementen.
Er is een afname van de vraag naar digitale diensten omdat de focus weer ligt op live-evenementen. De tevredenheid over innovatie bij dienstverleners is sinds het vorige onderzoek afgenomen.

Kritische momentopname

“Dit derde onderzoek biedt een kritische momentopname van de verwachtingen van industriële partners nu beurzen wereldwijd op volle kracht terugkeren”, zegt Sebastian Witt, voorzitter van UFI's Industry Partners Working Group. "Hoewel de algehele tevredenheid hoog blijft, blijkt uit de feedback dat we voortdurend moeten innoveren en communiceren om de relevantie te garanderen en waarde toe te voegen voor onze klanten."
UFI-voorzitter Geoff Dickinson: “Dit onderzoek benadrukt het belang van samenwerking tussen beursorganisatoren, locatie-exploitanten en industriële partners als onderdeel van het grotere beursecosysteem om innovatie te leveren en het succes van onze industrie te stimuleren.”

Rapport downloaden

Deze derde Industry Partners Benchmark Survey werd medio 2023 uitgevoerd. De Industry Partners Working Group zet zich in om de enquête op regelmatige basis uit te voeren, om de voortdurende uitdagingen en impact op de beurssector weer te geven. De Third Industry Partners Benchmark Survey kan worden gedownload van de UFI-website.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief