LiveWire, Incentives, Company events

Thx.agency lanceert Dutch Travel Blog Awards

e03d978e-f51a-458b-a921-fa991c75771c 960x640

Na zes succesvolle edities van de Belgian Travel Blog Awards organiseert het gespecialiseerde travel marketingbureau Thx.agency voor het eerst de Dutch Travel Blog Awards. De Nederlandse variant op het beproefde eventconcept uit België zal voor het eerst doorgaan op zaterdag 18 januari 2025 in Haarlemmermeer en dit in samenwerking met Corendon en Visit Haarlemmermeer.

Plaats van afspraak is het Corendon Village Hotel, waar de beste Nederlandse travel bloggers en content creators het tegen mekaar opnemen in 12 verschillende awardcategorieën. Een professionele jury, bestaande uit content marketeers, influencer marketing en social media experts en travel professionals zal beslissen over de nominaties en winnaars. Een case indienen en op die manier kans maken op één van de twaalf awards kan vanaf vandaag op www.dutchtravelblogawards.nl 

Reisblogs en travel influencers

Reisblogs en travel influencers zijn al een tijdje ingeburgerd bij het grote publiek. “Maar gek genoeg was er tot dusver geen enkel event in Nederland waarop al die steengoeie content in de kijker werd gezet”, zegt Jo Thuys, Managing Partner van organisator Thx.agency. “In België organiseren we al zes jaar de Belgian Travel Blog Awards en ieder jaar merken we dat de interesse voor het event alleen maar toeneemt. Ook vanuit Nederland ontvingen we geregeld de vraag van reisbloggers om met ons eventconcept de grens over te steken. Een vraag die we niet langer konden negeren, vonden we. We kijken dan ook vol spanning uit naar de reacties, zowel vanuit de reissector als het bloggerlandschap.” 

Visite Haarlemmermeer

Voor reisbloggers en content creators draait het trouwens om meer dan enkel maar de erkenning of het winnen van een prijs. Op de Dutch Travel Blog Awards krijgen ze namelijk de kans om ook te netwerken met tal van reisorganisaties en toeristische bestemmingen. Daarnaast nodigt gastregio Visit Haarlemmermeer hen uit op een aantal ‘experience tours’, interactieve rondleidingen langs de verrassendste plekjes van de gemeente Haarlemmermeer. Wie genomineerd is mag trouwens overnachten in het Corendon Village Hotel, op kosten van touroperator Corendon.

tx-amsvt-experience-header-29450_Pano-Hor 960

Jaarlijks terugkerend evenement

“We hopen van de Dutch Travel Blog Awards een jaarlijks weerkerend evenement te maken, net zoals dat in België het geval is met de Belgian Travel Blog Awards. Het landschap aan travel content creators is in Nederland nog een stuk uitgebreider dan in België. Dus we verwachten dat de concurrentie er navenant zal zijn. Al merken we ieder jaar ook dat wie er die dag bij is vooral geniet van het samenzijn met andere gelijkgestemden die net zoals zijzelf van reizen en content maken hun passie en levensdoel gemaakt hebben. We kunnen dan ook niet wachten om de eerste cases te mogen ontvangen”, besluit Jo Thuys. 

Carrousel

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief