Beurzen, LiveWire

Techbeurzen WoTS en Electronics & Applications de komende vier jaar in Koninklijke Jaarbeurs

Techbeurzen WoTS en Electronics & Applications de komende vier jaar in Koninklijke Jaarbeurs web

Op de vakbeurs World of Industry, Technology & Science (WoTS) in Koninklijke Jaarbeurs werd op 26 september een feestelijk moment gevierd met de ondertekening van een meerjarenovereenkomst tussen Jaarbeurs en FHI, federatie van technologiebranches (FHI). Hiermee is vastgelegd dat de toonaangevende vakbeurzen WoTS en Electronics & Applications de komende vier jaar in Jaarbeurs georganiseerd worden. 

Industrie & techbeurzen

WoTS, de grootste industriële vakbeurs van de Benelux, wordt al sinds 1956 georganiseerd. De komende edities staan gepland voor 2026 en 2028. Electronics & Applications, dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux, vindt plaats in 2027 en 2029. Beide beurzen worden georganiseerd door FHI en spelen een belangrijke rol in het samenbrengen van technologie- en industriële professionals.

Herman Mantel, CCO Koninklijke Jaarbeurs: “Beide beurzen zijn van groot belang voor het stimuleren van innovatie, samenwerking en kennisuitwisseling binnen hun sectoren. We zijn dan ook trots dat FHI opnieuw voor Jaarbeurs heeft gekozen en dat we de komende jaren een platform kunnen bieden om technologische en industriële ontwikkelingen in de Benelux verder te versterken.”

Ontzorgen van exposanten

Petra Kortenoeven, Manager beurzen FHI: “In het partnership met Jaarbeurs staat voor FHI het ontzorgen van de exposanten centraal. Deze samenwerking stelt ons in staat om het concept van de WoTS en Electronics & Applications verder te versterken. We kijken uit naar de komende edities en de kansen die ze bieden voor de markt. De vakbeurzen blijven een belangrijke motor voor technologische vooruitgang en innovatie in de Benelux.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief