Congressen

Suzanne de Zwaan is F&B Professional of the Year

Tijdens het jaargala van de Association of Food and Beverage Management, op zaterdag 22 januari, is Suzanne de Zwaan uitgeroepen tot de ”F&B Professional of the Year”. De Zwaan is werkzaam als food & beverage manager bij Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem.
Suzanne de Zwaan  kreeg de Award en een cheque voor een vijfgangen-diner bij La Rive, uit handen van Lodewijk van der Grinten (directeur Koninklijke Horeca Nederland). “Ik heb het totaal niet aan zien komen en ben blij verrast,” was de eerste reactie van De Zwaan. “Het was een lastige beslissing", vertelde Van der Grinten, tevens juryvoorzitter. "We hebben drie inspirerende presentaties gezien van drie gedreven mensen. Wat uiteindelijk de doorslag gaf, was het enthousiasme over de toepassing van het sportthema ”Gaan voor goud” en de Internationale ervaring die Suzanne heeft.”

De AF&BM Award werd uitgereikt tijdens het AF&BM-galadiner, bereid door de onlangs met een Michelin-ster bekroonde chefkok van Restaurant Vermeer; Chris Naylor. Na afloop van het diner en de uitreiking, werd het twintigjarig jubileum van de AF&BM gevierd in de sfeervolle Sint Olofskapel van Barbizon Palace Hotel in Amsterdam.

De jury van de “F&B Professional of the Year Award” bestond uit Lodewijk van der Grinten (juryvoorzitter en directeur Koninklijke Horeca Nederland), Joop Braakhekke (eigenaar Le Garage en En Pluche), Frithjof de Waard (eigenaar Partners & Hospitality) en Frank Lindner (Hospitality Management). Criteria waar de juryleden tijdens de presentatie onder meer op hebben gelet zijn Innovatie, Onderwijs, Duurzaamheid en Authenticiteit. 

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is een vereniging  voor F&B-professionals uit de hotellerie en catering.

www.afbm.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief