Congressen

Sterrenrestaurant Zwethheul verhuist naar ABN AMRO Tennis Tournament

Onder de naam ‘De Zwethheul On Tour’ verplaatst meesterkok Mario Ridder zijn toprestaurant voor één week van Schipluiden naar Ahoy Rotterdam. In The Club, in het VIP-dorp van het ABN AMRO World Tennis Tournament, kunnen de gasten een week lang genieten van zijn culinaire hoogstandjes. Het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt plaats van 13 tot en met 19 februari 2012.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van het mondiale professionele tennis dat een met twee Michelin-sterren bekroond restaurant acte de présence geeft tijdens een tennistoernooi. “Wij zien het als een prachtige uitdaging en een eer om met de voltallige keukenbrigade en het bedienend personeel van Zwethheul aanwezig te zijn op dit prestigieuze evenement", vertelt Mario Ridder over de samenwerking. "Veel van onze klanten bezoeken het ABN AMRO World Tennis Tournament en straks kunnen zij ook hier gebruik maken van ons culinaire aanbod.”

Mario Ridder werd ooit door de toonaangevende restaurantgids Gault Millau benoemd tot Chef van het Jaar. Ook mocht hij, op grond van zijn ongeëvenaarde prestaties, toetreden tot het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. 

“Wij denken met deze samenwerking opnieuw een grote stap te zetten om het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau te bieden", verklaart toernooidirecteur Richard Krajicek deze ontwikkeling. "Na de aankondiging van Roger Federer als deelnemer, is het mooi om ook deze twee sterren te mogen begroeten in ons toernooi."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief