Congressen

Spacebase: nieuw wereldwijd boekingsplatform voor meetinglocaties

De Berlijnse start-up Spacebase heeft een online platform gelanceerd, waar meer dan duizend bijzonder meetinglocaties in diverse grote steden verspreid over de wereld, direct zijn te boeken.
 Het is een transparant en toegankelijk boekingsplatform voor out-of-the-box vergader- en evenementlocaties, aldus Julian Jost, een van de oprichters van Spacebase. “Bijzondere locaties met een wow-factor waar medewerkers, klanten en zakenpartners hun creativiteit de vrije loop laten, in plaats van steeds te vergaderen in dezelfde meeting ruimte,”
 

Controle over boekingsproces

“Daarnaast willen we bedrijven de controle teruggeven over het boekingsproces”, vervolgt medeoprichter Jan Hoffmann-Keining. “Met Spacebase zijn ze niet langer op dure en niet-transparante boekingskantoren aangewezen, maar nemen ze het heft weer in eigen handen.”

Jost en Hoffmann-Keining wisten een grote naam uit de branche als investeerder te verbinden aan hun nieuwe concept: Stephan Ekbergh, pionier op het gebied van online reizen. Samen introduceren ze Spacebase met meer dan 1.000 locaties in 14 steden en 10 landen wereldwijd, met als doel meer creativiteit te brengen in de traditionele vergadercultuur. Nieuwe locaties worden persoonlijk door lokale Spacebase-scouts geselecteerd en aan het portfolio toegevoegd. Voor Amsterdam staat de teller momenteel op 142.
 

Locatie-eigenaren

Voor locatie-eigenaren is het aanbieden van een ruimte op Spacebase gratis. Daarnaast biedt het hen de mogelijkheid om de locatie bij een internationaal publiek onder de aandacht te brengen en daarmee de kans op boekingen te vergroten. “Het online systeem is toegankelijk, werkt gemakkelijk en creëert overzicht. Met de optie om vooruit te plannen, kan er ook op de lange termijn verhuurd en geboekt worden”, aldus Jost. Pas na een gemaakte boeking is er een commissie verschuldigd aan Spacebase.
 
 
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief