Sluit het jaar groots af of start 2025 op een onvergetelijke manier bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum!

DJI_0939hr_BRANDRS 960x640

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om het oude jaar op spectaculaire wijze af te sluiten of het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen? Bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Laat je verrassen door onze unieke zalen en sfeervolle ruimtes, ideaal voor elk type eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst

Natuurlijke Rust en Inspiratie

Gelegen te midden van 45 hectare eigen bosrijk landgoed, biedt Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum een oase van rust en inspiratie—ideaal voor bijeenkomsten aan het einde van het jaar of om het nieuwe jaar fris en ontspannen te starten. Met 30 flexibele zalen en 139 hotelkamers zijn wij dé perfecte locatie voor eindejaarsfeesten, nieuwjaarsrecepties en andere feestelijke bijeenkomsten.

Kapelzaal

Onze karakteristieke Kapelzaal is de perfecte ruimte voor een sfeervolle eindejaarsreceptie of een inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst. In 2017 volledig gerenoveerd, combineert de zaal klassieke elementen zoals authentieke glas-in-loodramen met moderne faciliteiten. Of je nu een afsluitend netwerkdiner of een feestelijke receptie organiseert, de Kapelzaal biedt een stijlvolle ambiance die past bij het vieren van hoogtepunten en het inluiden van nieuwe successen.

Lounge Terras & Sociëteitsbar

Geef jouw eindejaars- of nieuwjaarsfeest een extra dimensie op ons sfeervolle lounge terras. Warme vuurkorven en terrasverwarmers zorgen ervoor dat je samen met je gasten kunt genieten van een winterse setting, compleet met glühwein, warme chocolademelk en verrassende seizoenshapjes. En als de winterkou te veel wordt, biedt de Sociëteitsbar een ideale uitkomst. Hier kun je met groepen tot 200 personen samenkomen voor een gezellige borrel of een feestelijke afsluiting van het jaar.

Culinaire Verwennerij

Onze koks staan klaar om jouw eindejaarsdiner of nieuwjaarsborrel culinair te verrijken. Met dagverse producten en seizoensgebonden gerechten zorgen zij voor een smaakbeleving die perfect aansluit bij de feestdagen. Van een uitgebreid diner tot verrassende hapjes tijdens de receptie, wij zorgen ervoor dat jouw gasten op en top worden verwend.

Duurzaam & Milieubewust

Wij geloven dat elk evenement een positieve impact kan hebben. Woudschoten streeft naar een minimale ecologische voetafdruk. Wij creëren niet alleen onvergetelijke herinneringen, maar dragen ook bij aan een duurzamere wereld.

Centraal Gelegen

Onze centrale ligging in Nederland, nabij de snelwegen A28 en A12, maakt Woudschoten eenvoudig bereikbaar voor al je gasten. Met ruime, gratis parkeergelegenheid en een OV-verbinding kunnen jouw bezoekers zorgeloos arriveren en vertrekken. Ideaal voor zowel kleine als grote eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomsten.

Klaar om het jaar feestelijk af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden?

Neem contact op via 0343 492 492 en ontdek hoe wij jouw eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst tot een succes kunnen maken!

Carrousel

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief