Congressen

Sloothaak vertrekt bij Htel Serviced Apartments

Ingmar Sloothaak, general manager van Htel Serviced Apartments, met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam, heeft in goed overleg besloten zijn functie neer te leggen. Zijn werkzaamheden zullen door het huidige management worden voortgezet.
“Bij mijn aantreden twee jaar geleden was de opdracht duidelijk: het verder professionaliseren van de organisatie en de marktleiderspositie uitbouwen", aldus Ingmar Sloothaak over zijn beslissing. "De balans opmakend, kunnen we concluderen dat deze doelstellingen ruimschoots zijn gehaald. Htel Serviced Apartments is marktleider in haar segment, de organisatie heeft een herkenbare marktprofilering gekregen.”

Htel Serviced Apartments biedt moderne, ruime en volledig ingerichte appartementen op twee centraal gelegen locaties in Amstelveen en Amsterdam. Ingmar Sloothaak zet zijn loopbaan voort als zelfstandige en heeft onlangs het consultancybureau Our Ambassadors opgericht, waarbij hij middels een netwerk van aangesloten professionals, hoteliers helpt om meer uit hun (nieuwe) hotel te halen.

www.htelservicedapartments.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief