Beurzen, LiveWire

Samenwerking motorbranche 'All Brands United' zet door op MOTORbeurs Utrecht 2025

Ondertekening samenwerking Motorbeurs Utrecht en All Brands United’

Koninklijke Jaarbeurs en RAI Vereniging slaan opnieuw hun handen ineen en brengen alle gevestigde motormerken samen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2025. Hiermee zet de positieve trend, onder het motto ‘All Brands United’ door.

Rachel Jankowsky, beursmanager Koninklijke Jaarbeurs: “Hoewel het motorseizoen 2024 volop gaande is, werken wij achter de schermen alweer aan de start van het motorseizoen in 2025. Wij zijn enorm blij dat de motormerken aangesloten bij RAI Vereniging aangeven graag weer gezamenlijk te willen deelnemen aan de volgende editie van MOTORbeurs Utrecht. Afgelopen editie hebben we gemerkt dat het aanbod hiermee compleet is en daarmee kunnen we gehoor geven aan de wens van onze bezoekers.” 

All Brands United

Onder het motto 'All Brands United' waren bijna alle importeurs van motormerken na lange tijd weer aanwezig op de afgelopen editie van MOTORbeurs Utrecht. Voor deze collectieve samenwerking bundelden de importeurs hun krachten via RAI Vereniging.

Martijn van Eikenhorst, sectiemanager Motoren bij RAI Vereniging: “We kijken terug op een vruchtbare samenwerking tussen MOTORbeurs Utrecht en de leden van RAI Vereniging. Als voortrekkers van onze branche stonden we zij aan zij, verenigd onder het motto 'All Brands United'. In een tijd waarin de populariteit van de motorfiets blijft groeien, is het van groot belang dat we gezamenlijk optrekken en mobiliteit op twee wielen onder de aandacht blijven brengen van een breed publiek. Ik kijk dan ook weer enorm uit naar de komende editie."

Impuls voor Nederlandse motorbranche

De motormerken geven collectief invulling aan de verwachting van bezoekers om al het modelnieuws van 2025 bij elkaar te kunnen bekijken. Dat betekent dat onder andere Aprilia, Benelli, CFMOTO, BMW Motorrad, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Honda, Indian Motorcycle, Kawasaki, Kymco, Moto Guzzi, Moto Morini, Niu, Piaggio, QJMOTOR, Royal Enfield, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa en Yamaha aanwezig zijn met hun nieuwste modellen.

MOTORbeurs Utrecht 2025

MOTORbeurs Utrecht 2025 vindt plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari in Koninklijke Jaarbeurs. Wederom is er een rijdersactie; bezoekers die tussen editie 2024 en editie 2025 hun motorrijbewijs hebben behaald, kunnen op donderdag 20 februari dit evenement gratis bezoeken.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief