Congressen

Rotterdam Unlocked & Get in the Ring: innovatie in Rotterdam

Rotterdam Unlocked & Get in the Ring: bringing innovative entrepreneurs together in Rotterdam

Van 18-20 februari is Rotterdam het podium voor de evenementen Rotterdam Unlocked en Get in the Ring. Twee evenementen die volledig draaien om start-ups, innovatie, samenwerking en het meeste maken van kansen die je zelf creëert!

Wie is de meest veelbelovende start-up van Nederland? Van 18 tot 20 februari is Rotterdam het podium voor innovatieve start-ups die zullen strijden om deze titel. Tijdens het driedaagse evenement Rotterdam Unlocked worden startende ondernemers gekoppeld aan bedrijven die hen concrete uitdagingen voorschotelen. Tijdens het slotevenement ‘Get in the Ring’ pitchen ondernemers in een boksring hun innovatieve oplossingen en ideeën voor corporates, financiers en andere belangstellenden. De winnaar krijgt een ticket voor de Global Meetup 2019, waar internationale vertegenwoordigers het tegen elkaar zullen opnemen.

Samen innoveren in Rotterdam

Rotterdam is de stad van innovatie en de logische gastheer voor Rotterdam Unlocked en Get in the Ring, evenementen die volledig draaien om samen innoveren. De evenementen brengen vernieuwers en start-ups samen met bedrijven en overheidsinstellingen rond een aantal vooraf beschreven challenges. Ook is er ruime gelegenheid om te netwerken tijdens verschillende diners en borrels.

Programma

De eerste dag van het evenement staat in het teken van voorbereiding van de deelnemers op deze challenges. De tweede dag is gericht op samenwerking tussen de bedrijven en instellingen en de start-ups die hiervoor hun oplossingen willen ontwikkelen. Tijdens deze dag gaan zij bij de bedrijven en instellingen op bezoek en krijgen zij de kans deals te sluiten. De afsluitende derde dag staat met Get in the Ring helemaal in het teken van de pitchcompetitie. Hier presenteren start-ups hun innovatieve producten en oplossingen in een heuse boksring en strijden zij om de titel ‘meest veelbelovende start-up in Nederland’.

Diverse venues in Rotterdam

De evenementen Rotterdam Unlocked en Get in the Ring doen tijdens deze drie dagen verschillende locaties in Rotterdam aan, waaronder Arminius, BlueCity, Venture Café en de Van Nelle Fabriek. Bekijk alle details over het Rotterdam Unlocked programma.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief