Congressen

Regio Zwolle tour herfst 2015

De nieuwe 24-uurs editie van de Regio Zwolle tour vindt plaats op 3 en 4 september. Tijdens de Regio Zwolle Tour maken congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen kennis met de Regio Zwolle. 
 Het is de mogelijkheid op de prachtige stad Zwolle en haar omgeving te ontdekken door middel van een bijzondere (en kosteloze) site-visit.
 

Het programma is als volgt:

Donderdag 3 september 2015
Aankomst in Zwolle, 15.00 uur begin van het programma. Start in Hotel Lumen, waar u ook zult overnachten. Daarnaast wordt er (per fiets) een bezoek gebracht aan Doepark Nooterhof, Sandton Hotel Pillows en Schouwburg Odeon. In de avond kunt u een leuke stadswandeling volgen of kunt u de stad zelf verkennen en sluiten we af met een drankje in één van de gezellige kroegjes.

Vrijdag 4 september 2015
Na het ontbijt krijgt u een bijzondere rondleiding door het IJsseldelta Center en PEC Zwolle en bezoekt u de Nieuwe Buitensociëteit. De lunch vindt plaats bij Mooirivier Hotel & Congres met een bijzondere invulling van het programma door Hiawatha Actief.

Bent u al enthousiast en organiseert u zakelijke evenementen? Schrijf u dan nu snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Klik hier voor deelname aan de Regio Zwolle Tour 2015. Het programma begint op donderdag 3 september 2015 om 15.00 uur en eindigt op vrijdag 4 september 2015 om ca. 15.00 uur. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief