Sportevenementen

Real Madrid stelt concerten 2025 uit

Bernabeu stadion

Real Madrid ziet zich gedwongen om evenementen in haar Santiago Bernabeu stadion te verplaatsen vanwege klachten. Sinds de renovatiewerkzaamheden die eerder dit jaar zijn afgerond, met als doel om er een multifunctionele arena van te maken, hebben er al talloze niet-voetbalevenementen plaatsgevonden. Die leidden tot klachten van buren over geluidsoverlast.

Officiële verklaring

Nu zijn enkele van de op de agenda staande evenementen – die tot maart 2025 – verplaatst, bevestigt de voetbalclub in een officiële verklaring. 'Real Madrid C. F. maakt bekend dat het heeft besloten om voorlopig zijn agenda met evenementen en concerten in het Santiago Bernabeu-stadion te verplaatsen. Dit besluit is onderdeel van de reeks maatregelen die de club heeft genomen om tijdens de concerten te controleren of de huidige gemeentelijke regelgeving strikt wordt nageleefd. Ondanks de geluidsisolatie van het Santiago Bernabeu-stadion en de versterkingsmaatregelen die worden genomen, is de naleving van deze voorschriften door de verschillende organisatoren en promotors beïnvloed door de grote uitdaging die het voor hen was om rekening te houden met alle voorschriften.'

Aanzienlijke inkomstenbron

De concerten vormen voor Real Madrid een aanzienlijke inkomstenbron en die staat de komende tijd een stuk droger, zo concludeert Football Espana.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief