Congressen

Radisson Blu Hotel Brugge geopend

Het Radisson Blu Hotel in Brugge is op 15 november 2018 op feestelijke wijze geopend. Dit nieuwe hotel, dat deel uitmaakt van het project Nieuw Brugge, is voorzien van 109 kamers en 6 vergaderzalen. Het hotel ligt op wandelafstand van het historische centrum.

Group GL

De ontwikkeling werd gerealiseerd door het Limburgse Group GL. Het nieuwbouwproject Nieuw Brugge werd opgetrokken op een centrale locatie aan het station van Brugge, met als doel de stationsomgeving te herontwikkelen. In 2016 werd gestart met de derde fase. Naast het Radisson blu hotel vind je er kantoren,  appartementen, ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen. Bovenop het hotel worden 18 luxe appartementen met zicht over het historische centrum van Brugge gebouwd. Op korte termijn worden ook fase 4 en 5 opgestart, opnieuw goed voor ongeveer 55.000 vierkante meter gemengde ontwikkeling.

GL Hospitality (onderdeel van Group GL) is uitbater van de hotels binnen de groep. Deze bestaat momenteel uit 6 verschillende vrijetijds- en zakenhotels in België, te weten in Hasselt, Luik, Wavre en Brugge.

Experience Meetings

Er zijn 6 vergaderzalen, verspreid over twee verdiepingen, waaronder de bovenste verdieping van het hotel. Deze rooftopzalen beschikken over een terras en bieden uitzicht over Brugge. Met een totale capaciteit van 104 deelnemers, zijn alle zalen volledig uitgerust met daglicht, snel en gratis WI-FI netwerk en moderne A/V technologie. De zalen zijn flexibel en kunnen opgedeeld worden in multifunctionele zalen of gecombineerd worden met foyer en terras. Als ode aan Brugge hebben de vergaderzalen de namen van toeristische attracties gekregen, zoals Begijnhof, Concertgebouw, en Minnewater.

Voor meetings en events heeft Radisson Blu het concept Experience Meetings geïntroduceerd. Een essentieel onderdeel van deze meetings is het Brain Food. Een innovatieve benadering van gezonde food formules die samengesteld zijn door de chef om de efficciëntie en de concentratie van de deelnemers te bevorderen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief