LiveWire

Ontdek de Innovatie van Brainport Eindhoven tijdens de FamTrip ‘The Stream of Brainport Eindhoven’

FAMtrip Eindhoven House of Yellow

Convention Bureau Brainport Eindhoven nodigt professionele meeting- en eventplanners uit om deel te nemen aan de exclusieve FamTrip ‘The Stream of Brainport Eindhoven’. Deze FamTrip vindt plaats op 14 en 15 november en laat deelnemers kennismaken met wat Brainport Eindhoven zo uniek maakt: hightech en design in een innovatief ecosysteem.

Tijdens deze twee dagen, die samenvallen met het internationale lichtkunstfestival GLOW, worden deelnemers ondergedompeld in het innovatieve ecosysteem van Brainport Eindhoven. 

Kostenloos aangeboden

Dit 2 daags bezoek, inclusief 1 overnachting, wordt kosteloos aangeboden. Het beloven 2 inspirerende dagen te worden. Tot 1 september kunnen geïnteresseerden zich melden via dit formulier. Vorig jaar was de FamTrip volledig volgeboekt, dus snelle aanmelding is aanbevolen.

De FamTrip belooft niet alleen inspirerende momenten, maar biedt ook meer inzicht in waarom Brainport Eindhoven de perfecte locatie is voor het hosten van innovatieve en inspirerende congressen. De deelnemers gaan naar huis met inzichten en tools om Brainport Eindhoven als topbestemming voor congressen te presenteren aan collega's en klanten.

Convention Bureau Brainport Eindhoven

Convention Bureau Brainport Eindhoven zet zich in om de om de positie van Brainport Eindhoven op de internationale congresmarkt te versterken. Met een focus op innovatie en design biedt de regio unieke mogelijkheden voor inspirerende en succesvolle evenementen. 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief