Congressen

NVEP verandert naam in ONCE

Voorzitter Wim Wiersma van NVEP onthulde op de beurs event 12 in het bijzijn van 150 genodigden het nieuwe label ONCE. Dit staat voor Officieel Netwerk Catering Events en is de nieuwe naam voor de Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP). ONCE richt zich met name op de pijlers garantie van uitvoering, veiligheid, kwaliteit, authenticiteit en maatschappelijk ondernemen.
Tegelijk met de lancering van de nieuwe naam, ging de nieuwe website in de lucht, met links naar diverse sociale netwerken van het platform.

Na tien jaar NVEP wilde de vereniging een nieuw gezicht aan de markt tonen. Een stevig, innovatief maar ook betrouwbaar stempel, herkenbaar voor iedereen die te maken heeft met partycatering. “Veel mensen realiseren zich niet dat het gaat om een volwassen branche met een totale omzet van circa 500 miljoen euro”, vertelt Wiersma. “Het is voor opdrachtgevers en eventmanagers die veel catering aanvragen wel eens moeilijk om onderscheid te maken tussen de vele aanbieders. ONCE zal deze keuze, met de naam die de NVEP in tien jaar heeft opgebouwd, makkelijker maken. We hebben bewust gekozen voor de internationale herkenbare naam ONCE, deze staat symbool voor het evenementengehalte van onze diensten in tegenstelling tot contractcatering die meer werken met langdurige contracten.”

ONCE is een platform voor partycateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door het verschil te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, garantie van uitvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij ONCE zijn op dit moment 44 cateringorganisaties betrokken.

Het filmpje dat gemaakt is van de lancering van ONCE – Officieel Netwerk Catering Events, kan hier worden bekeken.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief