Congressen

Nog eens: Het evenement dat niemand wil missen

“Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?” Dat is de vraag die centraal staat in de masterclass van Aaaaha! the Actor Factory. Wegens groot succes wordt deze inspiratie-bijeenkomst opnieuw georganiseerd. Op maandag 2 september treffen organisatoren elkaar in het World Forum in Den Haag. 

De vorige editie wist ruim vierhonderd deelnemers te boeien. MeetingMonitor evalueerde de masterclass, de deelnemers gaven het evenement een rapportcijfer 8.

Workshopleider Erik Peekel verzamelde hun beste tips in drie verschillende sessies. De masterclass gaat over het uitnodigingstraject, interactie, netwerken, pitchen en het natraject. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De organisator maakt het verschil tussen het-evenement-dat-niemand-wil-missen en de-gebeurtenis-die-onopgemerkt-voorbij-gaat. Maar hoe krijgt die dat voor elkaar? In een unieke masterclass worden de slimste ideeën van organisatoren gebundeld.

De lessen uit deze masterclass kunnen worden toegepast op elk soort evenement: kick-off, relatieborrel, congres, beurs, productintroductie en personeelsfeest.

Workshopleider Erik Peekel is oprichter van Aaaaha! the Actor Factory. Zijn bureau voegt creativiteit en interactie toe aan evenementen. Erik leidde in 2011 en 2012 vergelijkbare masterclasses op Nyenrode Business Universiteit.

De masterclass vindt plaats op het toneel van het World Forum Theater. Maison van den Boer zorgt voor een hapje en een drankje en Bourgonje verzorgt de techniek.

Meer informatie en aanmelden op www.hetevenementdatniemandwilmissen.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief