Congressen

Nieuwe ''spacy'' congreslocatie: Spherium in Den Haag

De brancheorganisatie voor de commerciële luchtvaart, de International Space Transport Association (ISTA), heeft op 8 april het eerste Spacetrade Center ter wereld geopend. Het gebouw aan de Houtweg 60 in Den Haag kreeg de naam Spherium mee. Het moet dé hotspot worden voor trendy ruimtevaarders en innovatieve bedrijven.
Volgens Jacques Happe, ISTA”s head of press is het Spherium ook in te zetten als kleine congreslocatie: "Er is een TV-studio met faciliteiten voor broadcasting.De boardroom kan maximaal twinitig personen verwelkomen, de convention hall zeventig personen en de centrale ruimte kan ingericht worden voor maximaal honderd vergaderaars. Ook beschikt het gebouw over een Secretariat Services, een Private Space Guest Room, een tuin, catering en een eigen parkeergarage. Daarmee is Spherium dus uitstekend geschikt voor kleine congressen en voor vergaderingen."

Behalve op vergadertijgers, richt Spherium zich op toekomstige astronauten, ruimtevaartondernemers, investeerders, bedrijven, wetenschappers, overheden en journalisten. Eén van de doelen is om samen de commerciële ruimtevaart te ontwikkelen. Ook doet het gebouw dienst als hoofdkantoor van de ISTA, dat zich als brancheorganisatie richt op het wereldwijd promoten, versterken en vermarkten van commerciële ruimtevaart.

www.istaspace.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief