Beurzen

Nieuwe loot aan Horecava-stam: Ethnic Foods Europe

Amsterdam RAI lanceert een nieuwe beurs tijdens de Horecava: de Ethnic Foods Europe (EFE). De internationale bestaande vakbeurs werd voor het laatst in 2012 in Brussels Expo gehouden en 'verhuist' nu dus naar Amsterdam. De beurs zal een uitgebreid aanbod bieden op het gebied van oriental, arabic, indian, mexican en andere foodproducten uit de wereldkeuken. Ethnic Foods Europe vindt plaats in het Elicium, van 13 tot en met 16 januari 2014.De nieuwe beurs is volgens de RAI-directie 'een verrijking van het huidige Horecava-aanbod'. Directeur Exhibitions, Ids Boersma: "Bezoekers van de Horecava kunnen zich door EFE nu ook oriënteren op etnisch eten en drinken. Het samengaan met EFE past in de huidige koers van de Horecava om een sterk, breed vakevenement neer te zetten dat alle leidinggevenden uit de foodservice industrie aanspreekt.” 

Ook nieuw op de komende editie van de Horecava zijn routes die bezoekers wegwijs maken op  de beursvloer. Vier routes voeren bezoekers langs exposanten die trends en innovaties bieden op het gebied van design (route Design), koffie en thee (route Koffie & Thee), buiten-horeca (route Terras) en duurzame bedrijfsvoering (route Bewust). Daarnaast is er een noviteiten-route waarin alle exposanten die een nieuw product of nieuwe dienst hebben aangemeld, worden opgenomen.

Verder worden de bekende werelden op de Horecava in een nieuw jasje gestoken. De wereld 'Fastservice' presenteert een eigen programmering en biedt tevens plek aan onder andere de Lekkerste Wedstrijden. De wereld 'Nachtleven' wordt verplaatst naar hal 4 en 5 en krijgt een nieuwe uitstraling met meer aandacht voor design. In de wereld 'Innoveer' komen alle trends en ontwikkelingen in de foodservice industrie voorbij. De programmering voor de wereld 'Hotel' staat in het teken van onder andere energie- en waterverspilling, vervuiling en voedselverspilling. De wereld 'Puur' met de focus op vers, biologisch, duurzaam, fair trade en verantwoord eten en produceren, wordt wegens succes geprolongeerd.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Subscribe to our newsletter now