Congressen

Nieuwe locatie, datum, website en webshop voor EvenementContact

Na de succesvolle editie van 2011 met een uitverkocht huis, 190 standhouders en 2.500 bezoekers, hebben Joris Bots en Arjen Lemstra voor een grotere locatie gekozen. De vierde editie van EvenementContact zal plaatsvinden op 8 maart 2012 in de Expo Haarlemmermeer.

Joris Bots: "Vorig jaar hebben we nee moeten verkopen en gezien de goede evaluatie van alle standhouders uit het onderzoek van Narrowminds (staat op de nieuwe website), zijn Arjen en ik er heilig van overtuigd dat er volgend jaar minimaal 240 standhouders op EvenementContact zullen staan."

Arjen Lemstra: "Het heldere no nonsense concept slaat aan. In onze straatjes wordt zaken gedaan en daar draait het uiteindelijk om."

De klachten die er waren afgelopen editie zijn zeer ter harte genomen. Beide organisatoren beloven dat de temperatuur, de beleving, de catering en de entree op EvenementContact 2012 duidelijk beter zullen zijn.

De website van EvenementContact is geheel vernieuwd en voorzien van een webshop. Bedrijven kunnen via deze webshop hun stand boeken en Ideal betalen. Bij deze beurs geldt vroeg boeken is minder betalen. De standprijs voor de eerste vroegboekers ligt op € 1.095 excl. BTW. Daarna loopt de prijs voor een stand getrapt op tot € 1.495.

www.evenementcontact.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief