Congressen

Nieuwe exploitant voor Kasteel ''t Kerckebosch gezocht

Vastgoedbeheerder De Elf Provinciën zoekt een nieuwe exploitant voor Kasteel 't Kerckebosch in Zeist. Het Rijksmonument is sinds 1976 in gebruik als hotel, restaurant en conferentiecentrum van Bilderberg. De hotelketen heeft besloten het huurcontract niet te verlengen, omdat de locatie niet meer paste in de huidige strategie.

Harm Mensink van De Elf Provinciën: "Dit betekent dat wij op zoek moeten naar een ondernemer om Kasteel 't Kerckebosch als horecalocatie langjarig te gaan exploiteren. We zien goede mogelijkheden voor dit rijksmonumentale kasteel in haar parkachtige omgeving. Een ideale locatie voor ambitieuze horeca-ondernemers. Wij zien het al helemaal voor ons: een foodexperience met meerdere culinaire niveaus en de mogelijkheid tot overnachten, als dan niet in combinatie met de naastgelegen luxe Kerckebosch huurappartementen."

De Elf Provinciën hoopt per 31 december van dit jaar een nieuwe exploitant gevonden te hebben. Lopende aanvragen en reserveringen zullen overgaan op de nieuwe exploitant.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief