LiveWire, Company events, Beurzen, Congressen

NBC Congrescentrum op 29 mei 2024 locatie voor Gouden Giraffe Event Awards

Standbeeld

Het NBC Congrescentrum, dat onlangs nog de deuren van haar compleet vernieuwde locatie opende, zal op woensdag 29 mei 2024 het decor zijn voor de Gouden Giraffe Event Awards. Voor bedrijven, merken, bureaus en overige organisaties die in 2023 een uitzonderlijk event binnen hun marketing en communicatie organiseerden, geldt voorlopig nog een early bird om in te schrijven en een gooi te doen naar één van de Gouden Giraffe Awards. Ook de ticketverkoop voor bezoekers is inmiddels van start.

De Gouden Giraffe Event Awards brengt al sinds 1994 het beste uit de wereld van live communicatie en experience marketing events samen. De beste cases presenteren zich overdag tijdens Learn from the Best op diverse podia voor de jury en geïnteresseerd publiek. Daarna is er een grote netwerkvloer, met een hapje eten en drinken en worden in de avond tijdens de awardshow de prijzen voor de allerbeste marcom-events uitgereikt.

Jaarlijks komen vele honderden marketeers, communicatieprofessionals en andere opdrachtgevers tijdens de Gouden Giraffe samen met de crème de la crème van eventprofessionals. Dat behoeft een passende locatie. Voor de Gouden Giraffe Event Awards 2024, op woensdag 29 mei, is die locatie gevonden: het compleet vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Het ideale decor

"Het nieuwe NBC Congrescentrum is letterlijk een next level congres- en eventlocatie. Onlangs heropende het NBC haar deuren, met louter lovende reacties. De ongekende mogelijkheden

in het NBC Congrescentrum zijn het ideale decor, het perfecte podium, voor de Gouden Giraffe Event Awards 2024. Op woensdag 29 mei komt opdrachtgevend en organiserend Nederland daar samen. Wij kijken daar met trots en enthousiasme naar uit", aldus Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp van het organiserende EventBranche.nl, die in verband met overvolle agenda’s de awardshow van de eerder aangekondigde 6 mei naar 29 mei moesten verplaatsen.

NBC Congrescentrum koos zeer bewust voor een samenwerking met de Gouden Giraffe. "Na een ongelooflijk intensief traject van anderhalf jaar, hebben we een future-proof eventlocatie weten op te bouwen. We willen ook op onze vernieuwde locatie onze passie voor events, congressen en alle soorten live bijeenkomsten, delen met de branche. Daar is de Gouden Giraffe natuurlijk hét uitgelezen moment voor. Het huisvesten en mede-organiseren van de Gouden Giraffe in het vernieuwde NBC is voor ons dan ook een enorme eer”, aldus Justin van Hooijdonk van het NBC Congrescentrum.

Doe mee met jouw beste event

Inmiddels zijn er al meer dan 20 cases/events die gebruik hebben gemaakt van de voorinschrijving en early bird om in één van de zes categorieën van de Gouden Giraffe een gooi te doen naar de gouden langnek. "De early bird, inclusief publicatiepakket en twee tickets, loopt nog door tot en met eind maart. Meedoen met jouw beste event van 2023? Zet jouw event vol in de spotlights met een deelname, ontvang twee tickets en maak kans op die felbegeerde Gouden Giraffe."

>> Profiteer van de Early Bird en schrijf jouw beste event van 2023 in voor #GG24

Zet jezelf op de gastenlijst

"De losse ticketverkoop voor bezoekers is ook al van start en heeft voorlopig nog een early bird korting: koop hier je Gouden Giraffe tickets. Als bezoeker van de Gouden Giraffe krijg je de unieke kans om alle jury-pitches live bij te wonen, te netwerken en als kers op de taart de awardshow én het nieuwe NBC te beleven. Natuurlijk wordt de hele dag goed voor je gezorgd door het gouden keuken- en hospitalityteam van NBC", aldus de organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards 2024, #GG24.

>> Profiteer van de Early Bird en koop nu al jouw tickets voor #GG24

Naast het NBC Congrescentrum, vaste registratiepartner Aanmelder.nl en Party.Rent als trouwe hoofdsponsor, is dit jaar Smart Event Manager voor het eerst sponsoring partner.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief