Congressen

Na deze cursus betaal je nooit meer teveel

Binnen een gesprek heb je de cursus al weer terugverdiend, zo beloofd MPI. Op 3 en 4 juni verzorgt de brancheorganisatie voor meeting professionals een tweedaagse cursus Inkoop Management, onder het motto ‘Betaal nooit meer teveel!’. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Inkoop Management (NEVI).

Deze tweedaagse cursus richt zich op zowel de meeting planners als meeting suppliers. Kenmerkend van de training is het interactieve karakter, de link leggend tussen theorie en de eigen praktijk van de deelnemers. Dit gebeurt door de bespreking van ervaringen uit het verleden van de deelnemers, de ervaringen van de trainer in soortgelijke situaties en de mogelijkheden voor de eigen organisatie in de toekomst. De training is een afwisseling van moderne inkooptheorie, actuele ontwikkelingen, zelfwerkzaamheid om de theorie te oefenen en toetsing aan de praktijk van werken in de eigen organisatie.

De cursus vindt plaats in het Mercure Hotel Amsterdam aan de Amstel. Bij deelname aan deze cursus ontvangen de deelnemers  tevens 12 CEU credits.

De kosten voor deze tweedaagse training bedragen €599 voor MPI leden en €699 voor niet MPI leden. De kosten zijn inclusief overnachting en diner, uitgebreide reader en het NEVI certificaat van deze cursus. Normaliter bedraagt de prijs voor deze cursus voor niet-NEVI leden minimaal €1100 (zonder overnachting en diner).

Inschrijven kan via het online aanmeldingsformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gijs Verbeek: gijs@mpiweb.nl of 06 83215251


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief