Congressen

MPI Educational Meeting Design

MPI biedt meeting professionals de kans om het fenomeen Meeting Design te ervaren onder leiding van Mike van der Vijver en tegelijkertijd ook kennis te maken met collega professionals uit België en Duitsland. Deze bijzondere educational die georganiseerd wordt in samenwerking met MPI België en MPI Duitsland vindt plaats in het Radisson Blu Scandinavia Hotel in Düsseldorf op vrijdag 11 oktober.

Het potentieel van bijeenkomsten wordt zelden volledig benut. Volgens Mike van der Vijver, co-auteur van het boek Into the heart of Meetings,  komt dit vooral doordat met name het logistieke proces wordt benadrukt en niet zo zeer het communicatieve aspect. Terwijl juist die communicatie enorme krachten in live bijeenkomsten kan losmaken: menselijke interactie.

Van der Vijver geeft aan dat wanneer je vanuit een andere zienswijze werkt, je de effectiviteit van bijeenkomsten drastisch kunt verbeteren.  Voila: Meeting Design! Tijdens deze uitdagende sessie zal hij de deelnemers met zijn ontembare energie meenemen in dit universele onderwerp. Naast theorie krijgen vooral actie en interactie vanuit de eigen praktijk van de deelnemers veel aandacht.

LET OP: Cut-off date: 25 september, dus twijfel niet te lang en meld je gelijk aan!


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief